Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kahvaltıda peynir yedirmiyorsun diye tuttururlar, doymadan kalkmışlar.![]()
Fark ettiysen birkaç aydır yeşil kol çantasına terfi etmiştim ama koptu o ya fark ettin mi bilmiyorum, hala gönderemedim tamire :aeg: evren sırt çantası takmamı istiyor baksana koparacak kadar çok yükleme yapmışımBuluşmamız bile yemek üzerine olmuş ilk buluşmada aklımda kalan en büyük detay yeşil sırt çantası
Aynısından benim evde de vardı da o yüzden. Yok artık be dedim. Yok yok o olamaz o tombik Almi olamaz
Dedim oldu![]()
Fark ettiysen birkaç aydır yeşil kol çantasına terfi etmiştim ama koptu o ya fark ettin mi bilmiyorum, hala gönderemedim tamire :aeg: evren sırt çantası takmamı istiyor baksana koparacak kadar çok yükleme yapmışım
Ne varsa sırt çantamda, mis gibi çantaydı![]()
Arkadaşınkini de kırınca, ağlayarak çıkmıştım labdan ajdjjsj Kabus gibiydi artık çok kırıp kaybetmiyorun galibaKoptu dedin hangisiydi hatırlamıyorum. Senin her gittiğin yerde bir maceran olduğu içinYa kopuyor ya kayboluyor.
Tel nun bozuldu hatırlıyor musun arkadaşının tel nunu kullandın onu da bozdun. Alındı tekrar kırdın karabasan gibiydi![]()
Arkadaşınkini de kırınca, ağlayarak çıkmıştım labdan ajdjjsj Kabus gibiydi artık çok kırıp kaybetmiyorun galiba
Ama bilgisayar gidiciuf ya hatırladım üzüldüm yine
![]()
Aaa güle güle okuyun. İyi gelir okumak.