Forumdan biriyle reelde buluşmak

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Kahvaltıda peynir yedirmiyorsun diye tuttururlar, doymadan kalkmışlar. :liv:

Ben görüşmedim kimseyle. Yapmamak en güzeli sanırım.

Kahvaltıda peynir yedirmiyorsun diye tuttururlar, doymadan kalkmışlar. :liv:

Buluşmamız bile yemek üzerine olmuş ilk buluşmada aklımda kalan en büyük detay yeşil sırt çantası :)

Aynısından benim evde de vardı da o yüzden. Yok artık be dedim. Yok yok o olamaz o tombik Almi olamaz :)

Dedim oldu :)

Buluşmamız bile yemek üzerine olmuş ilk buluşmada aklımda kalan en büyük detay yeşil sırt çantası :)

Aynısından benim evde de vardı da o yüzden. Yok artık be dedim. Yok yok o olamaz o tombik Almi olamaz :)

Dedim oldu :)
Fark ettiysen birkaç aydır yeşil kol çantasına terfi etmiştim ama koptu o ya fark ettin mi bilmiyorum, hala gönderemedim tamire :aeg: evren sırt çantası takmamı istiyor baksana koparacak kadar çok yükleme yapmışım :)
Ne varsa sırt çantamda, mis gibi çantaydı :)

Fark ettiysen birkaç aydır yeşil kol çantasına terfi etmiştim ama koptu o ya fark ettin mi bilmiyorum, hala gönderemedim tamire :aeg: evren sırt çantası takmamı istiyor baksana koparacak kadar çok yükleme yapmışım :)
Ne varsa sırt çantamda, mis gibi çantaydı :)

Koptu dedin hangisiydi hatırlamıyorum. Senin her gittiğin yerde bir maceran olduğu için :) Ya kopuyor ya kayboluyor.

Tel nun bozuldu hatırlıyor musun arkadaşının tel nunu kullandın onu da bozdun. Alındı tekrar kırdın karabasan gibiydi :)

Koptu dedin hangisiydi hatırlamıyorum. Senin her gittiğin yerde bir maceran olduğu için :) Ya kopuyor ya kayboluyor.

Tel nun bozuldu hatırlıyor musun arkadaşının tel nunu kullandın onu da bozdun. Alındı tekrar kırdın karabasan gibiydi :)
Arkadaşınkini de kırınca, ağlayarak çıkmıştım labdan ajdjjsj Kabus gibiydi artık çok kırıp kaybetmiyorun galiba :)
Ama bilgisayar gidici :) uf ya hatırladım üzüldüm yine :)

Scarlett hanım var, onu da kullanıyoruz, yetmiyor, buradan da konuşuyoruz, o da yetmiyor, görüşüyoruz. İkili diyaloglarımızdan kaçışınız yok sanırım.
Fakat beni engelleyebilirsiniz, hiç üzülmem. Siz de monolog izlemiş olursunuz. :)

Arkadaşınkini de kırınca, ağlayarak çıkmıştım labdan ajdjjsj Kabus gibiydi artık çok kırıp kaybetmiyorun galiba :)
Ama bilgisayar gidici :) uf ya hatırladım üzüldüm yine :)

Senin okul maceralarından kitap çıkar arı maya

Alavarez hnm, biliyorum siz de bu anı kolluyordunuz, siz de engelleyin dilerseniz, cidden çok şey kaybedeceğimi düşünmüyorum. :)

Aaa güle güle okuyun. İyi gelir okumak.

O sıcaklığı ve samimiyeti yakalamak çoğu zaman mümkün olmuyor maalesef..

Ben adanaya gitcem beratı görmeye
Bundan onun haberi yok ama

Güvendiğiniz, muhabbetinizin derin olduğu kişilerle görüşmek keyif verici. Güzel bir his tavsiye ediyorum. Her önünüze gelenle görüşmeyin tabii, işte o sakıncalı olan ;d

Geri