Forumdan biriyle reelde buluşmak

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Dedikodusu çok dönüyor. .p
Buluşmadım hiç kimseyle. Güvendiğim kızlarla buluşabilirim ama kısmet olursa.

Burada değil de başka bir forumda yıllar öncesi buluşuyorduk.. Çokta güzel arkadaşlıklar edinmiştim esasen.
Taksimde oturur karsilikli kahve içer, muhabbetimizi eder dönerdik evlerimize tamamen kendimle alakali sorunlardan dolayi koptum hepsinden yoksa hala benim için çok önemli insanlardı.. Bir kişi hariç hiçbiri ile problem yaşamadim. Kimse birbirine yan gözle bakmamişti. Güzel samimi bir ortam olmuştu. Acaba simdi ne yapiyorlar? :(

Ah eski yorumla:s:​

büyük konuşmak gibi olmasın ama bana göre değil

fevo, oggy, aayeşhüümırı da ziyarete gitmiştim. işalla başka ve karamuratbenim hocamla da görüşcez. beni görme şerefine yalnızca vip üyeler nail olabilir jfjfjf

Bir 10 sene olmuştur.
Sonra da tövbe ettim zaten ksjs

Bir 10 sene olmuştur.
Sonra da tövbe ettim zaten ksjs

Reis senin yaş kaçtı ?
Ben şimdi bi 10 sene geriye gittim
Sokakta top oynayıp bol bol cam kırıyordum akşam ezanında eve giriyordum topu atan alsın patlatan parasını versin falan diyordum yahu
Allah uzun ömürler versin ben bile yaşlandığımı hissettim şuan derin bir hüzün kapladı beni :T:

Reis senin yaş kaçtı ?
Ben şimdi bi 10 sene geriye gittim
Sokakta top oynayıp bol bol cam kırıyordum akşam ezanında eve giriyordum topu atan alsın patlatan parasını versin falan diyordum yahu
Allah uzun ömürler versin ben bile yaşlandığımı hissettim şuan derin bir hüzün kapladı beni :T:

29 .
Zaten bu tarz sanaldan ınsanlarla buluşma donemlerı cocuklukta ya da genclıkte olur.
o yuzden 10 sene oncesının ornegını verdım.

Yukaridaki akranimin soyledigine katilmakla birlikte.

Gensken bulusup gorustugumuz oldu hatta farkli otomobil ile alakali sitelerde toplantilar bile olurdu.

Vaybe genslik baskaydi.

Güvendiklerinizle gerçekleştirdiğinizde bence çok eğlenceli olabilecek eylem.
İstediğim birkaç kişi var.
Keşke yakınımda yöremde olsalar da, karşılıklı kahve içsek. Birbirimizi kanlı canlı gördüğümüzde hiç şaşırmayacağımıza ve aynı enerjiyi yakalayacağımıza eminim.
Hatta Burçin'in deyişiyle "gülmekten konuşamayız skjh" :sırıt:

Telefonda yapılamayan tüm gıybetler ve çok daha fazlası yüzyüze yapılıyor.
Efsane bir durum xd

Gorustuklerimle su an konuşmuyorum kopuyor muhabbet o yüzden çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum artık.

İstanbullu kızlar
istanbulun kızları
belki bugün yanınızdan
rüzgar gibi geçtim
olamaz mı
olabilir

Geri