Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ?

• Neden OLmasın

Kullanılan: 29 30.9%
  • Kesinlikle Hayır

Kullanılan: 34 36.2%
  • BiLmiyorum

Kullanılan: 20 21.3%
  • Digerleri

Kullanılan: 11 11.7%

• Kullanılan toplam oy
    94
Ne diyorsun : ))) elit mi ? bu durumda ben forumdan tayini mi isteyeyim hicbir zaman elit olamadım :D
Önemli değil Divine bey, ben de değilim. Ama burada bir şeyler öğreniyorum. Bu kadar kusursuz insanı bir arada zor bulursun, bence keyfini çıkar.
İyi tarafından bak, dün sokağa çıkma yasağı verildiğinde burada yorum yapıyorduk forumca. Yani o sokağa çıkan "cahil" kesim burada yok :)
Eh konu sevgili olayı ne diyelim "kısmet" beyfendi kısmet bu işler. Kadere ne yazılmış bilinmez..
Run : Seni alnıma yazmayan kaderi, tanımam! Ahahaha

Biri benimlen çıkabilir mi? Şöyle birer kahve içip dedikodu yapmalık çirkef bireyler dm
Merhaba, samaEL ile diyalog sona erince lütfen bilgilendirme mesajı atar mısın? Mesajınıza beğeni vermiş, benden önce davranıp. Teşekkürler.

Önemli değil Divine bey, ben de değilim. Ama burada bir şeyler öğreniyorum. Bu kadar kusursuz insanı bir arada zor bulursun, bence keyfini çıkar.
İyi tarafından bak, dün sokağa çıkma yasağı verildiğinde burada yorum yapıyorduk forumca. Yani o sokağa çıkan "cahil" kesim burada yok :)
Eh konu sevgili olayı ne diyelim "kısmet" beyfendi kısmet bu işler. Kadere ne yazılmış bilinmez..
Run : Seni alnıma yazmayan kaderi, tanımam! Ahahaha

ben forumsaldan geldim ilgi alanım sinema,genelde sinema ile ilgili paylaşımlar yapıyorum onlarıda kimse okumuyor zaten :) bence kişinin kalitesi kendindendir,tip falan başka şeyler ama yinede forum kalitelidir size inanıyorum.

hayırlısı diyelim :)))))

tom hardy gibi adamim yokmu scarlet.jhonsona benziyen.bir hatun :)

bkz: hijyene önem veren elit kızlar eklesin

bu ileti tost makinemden tapatalk kullanılarak gönderildi

balkona mı çıkalım
ne yapalım
belki sonra sevişiriz

Insanların tercihlerine saygı duyarım.Kişiler uygun görürse onların bileceği.
Kendi adıma hiçbir zaman bu arayışlara girmedim,girmek isteyene de müsade etmedim.
İnternetten sevgili edinilmesini tehlikeli buluyorum.Karşılarına nasıl bir sapık veya nasıl boş biri çıkacağı belli değil.Riskli bence...
Sevgilinin kendisi gereksizken,internetten olanı büsbütün fuzulî bence :)

oraya çık buraya çık
sallan yuvarlan bana doğru çık
böyle şeyler insanı düşündürüyor

Geri