Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ?

• Neden OLmasın

Kullanılan: 29 30.9%
  • Kesinlikle Hayır

Kullanılan: 34 36.2%
  • BiLmiyorum

Kullanılan: 20 21.3%
  • Digerleri

Kullanılan: 11 11.7%

• Kullanılan toplam oy
    94
Çıktık mı, bilmiyorum. Onu ona sormak lazım. O cevap ver, neydi yaşananalar?

Burada aşk aramak saçma. Ama niyet o değildir, gönül kayar, olamaz işler değil bunlar. Güzel örneklerini de gördük, görüyoruz, maşallah. Bana göre zor ve ne bileyim daha çetrefilli ve arkadaşlıktan farklı bir şey gönül meseleleri. Çok keskin konuşmuyorum ama zor olduğunu da düşünmekteyim. O zaman dans canlarım, hayırlı cumalara devam.

Demişim, maşallah dediklerim sona erdi :/
Bi porsuklar duruyo, bi de impossible mutlu eşiyle

kızlara hadi çıkalım desem
sen şo taraftan çık
biz başka taraftan çıkarız derler

nYMV46.md.jpg

sestonu, cocugumsuysa ayaklari max36 numaraysa elleri güzelse burnuda kusursuz olmali , neden olmasin
he bide gülümsemesi efsane hoş olmalı

Bu forumda mümkün değil, burası elit bir forum. İnsanlar buraya uranyum zenginleştirme tesisi kurmaya, atomun elektron yapısı hakkında konuşmaya geliyor. Neymiş öyle sevgili işleri, bizim forumda olmaz öyle şeyler. Kariyer planlaması yapıyor millet.
Ama yine de benim gibi güzel bir kadın gördüğü zaman Arizona kertenkelesi gibi dans ederler de vardır belki de.

Bu forumda mümkün değil, burası elit bir forum. İnsanlar buraya uranyum zenginleştirme tesisi kurmaya, atomun elektron yapısı hakkında konuşmaya geliyor. Neymiş öyle sevgili işleri, bizim forumda olmaz öyle şeyler. Kariyer planlaması yapıyor millet.
Ama yine de benim gibi güzel bir kadın gördüğü zaman Arizona kertenkelesi gibi dans ederler de vardır belki de.

Ne diyorsun : ))) elit mi ? bu durumda ben forumdan tayini mi isteyeyim hicbir zaman elit olamadım :D

Yok daha gecmemis.yakında 1 şeyler olacak yada olmayacak.ancak bu konuda sanırım ilk defa terleyecegim.daha önceleri takıldığım forum veya diğer platformlarda bu kadar zorlanmamistim.yani bu konuda %80 başarılıyım.ama bu sevda bizi yoracak
bizden gecti o işler.

bu konuya her gelişimde
forumdan biriyle çıkmış gibi oluyorum
insan heyecanlanıyor

Geri