Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ?

• Neden OLmasın

Kullanılan: 29 30.9%
  • Kesinlikle Hayır

Kullanılan: 34 36.2%
  • BiLmiyorum

Kullanılan: 20 21.3%
  • Digerleri

Kullanılan: 11 11.7%

• Kullanılan toplam oy
    94
-kamu spotu-

Valla olabilir de olmayabilir de, insanların hayatları neticede. Hani derler ya çocuklar birbirini görmüş beğenmiş diye. Forum adminlerine de evet demek düşer asdhjjfdg :d

Yalnız siz çıkmak istemeseniz de ya da kararsız olsanız da sizin aklınızı illaki çelecek bir şey yapanlar çıkacaktır. Amaçları çıkmak da değil zaten, kısacası size ama maddi ama manevi yönden zarar vermektir. Birisi gelip, "başım çok büyük belada, para bulmam lazım, annem-babam duyarsa beni öldürür" deyip size çaktırmadan subliminal mesaj vermek suretiyle sizi ağına düşürüp, size maddi zarar verecek ya da başka birisi sizinle biraz gönül eğlendirip, flört ettikten sonra "ben eski sevgilime geri döndüm, evleneceğiz" diyerek, gidecek.

-kamu spotu-

bkz: gerçek kesit
bkz: flash tv
bkz: sarı bıyık

tabi ya editi: hikayeye aşina olan lafım meclisten dışarı tabi kerizler mutlaka çıkmıştır aranızdan :d

Duygusal boşluğunu egosunu yada tatmin duygularını doldurmak isteyen çok kişi olacağı için itibar etmem bu tarz şeylere

Evli barklı adamsın zaten senin buraya yazman bile sakıncalı geceyi salonda koltukta yastığa sarılarak geçirebilirsin :D

Sen neden beni ifşa ediyon ki :D hızlı olduğum zamanlarda. Ben önceden atılmış mesaj ya simdi hepsi bacımdır saygılar :D

Burada aşk aramak saçma. Ama niyet o değildir, gönül kayar, olamaz işler değil bunlar. Güzel örneklerini de gördük, görüyoruz, maşallah. Bana göre zor ve ne bileyim daha çetrefilli ve arkadaşlıktan farklı bir şey gönül meseleleri. Çok keskin konuşmuyorum ama zor olduğunu da düşünmekteyim. O zaman dans canlarım, hayırlı cumalara devam.

Burada aşk aramak saçma. Ama niyet o değildir, gönül kayar, olamaz işler değil bunlar. Güzel örneklerini de gördük, görüyoruz, maşallah. Bana göre zor ve ne bileyim daha çetrefilli ve arkadaşlıktan farklı bir şey gönül meseleleri. Çok keskin konuşmuyorum ama zor olduğunu da düşünmekteyim. O zaman dans canlarım, hayırlı cumalara devam.

Kimmiş o güzel örnekler? Bana da fısıldasana. :u3:

Kimse büyük konuşmasın, nerede ne olacağı belli olmaz

Aklı olan öyle bi yanlışa düşmez dkjdjs
Önce gelir nabza göre şerbet verir , öyle şeyler söyler ki şaftınız kayar jshdkf inanıverirsiniz :D
b.k var çünkü :aeg: burada amaç belli

ben kız düşürmek için üye oldum zaten kızlar ne tarafta toplanıyor

Geri