Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ?

• Neden OLmasın

Kullanılan: 29 30.9%
  • Kesinlikle Hayır

Kullanılan: 34 36.2%
  • BiLmiyorum

Kullanılan: 20 21.3%
  • Digerleri

Kullanılan: 11 11.7%

• Kullanılan toplam oy
    94
Forum kezban dolu yok :D şaka yaptım hayır diyorum :D

Forumda beğenmem lazım aynı şehirde okuyor yada oturuyoruz olmamız lazım sohbetinin sarması lazım kafama uyuşması lazım.... yani hayır :)

Sanal aşkı.Komedi.

sen yaşamıyosun, öbürü yaşamıyo, beriki ıyy forum aşkı mı diyo peki kim yaşıyo bu forum aşklarını? yapmayın yapmayın dökülün hadi jdjdjxj

Burada tanisip evlenen insanlar var bi suru. Onlar insan degil mi.

sanal aşkın evliliğin çoğu mahkemelerde bitiyor . en iyi görücü usuldür . benim akrabaların çoğu görücü usulüyle evlendi .çoğu hala 30 40 yıllık evliler.

Gercek hayatın gozümü cıktıda sanalda bir ilişki yasıyacagız kaldıkı o nasıl olacak :D elimi tutamaz ben onun elini tutamam ekrandan el ele tutusuruz artık ne yapalım sacmalık otesi :D

sanal aşkın evliliğin çoğu mahkemelerde bitiyor . en iyi görücü usuldür . benim akrabaların çoğu görücü usulüyle evlendi .çoğu hala 30 40 yıllık evliler.

Reel evlilikler de mahkemeyle bitebiliyor. Bunun tanışma şekliyle değil iki kişinin ruh ve ten uyumuyla ilgisi var. Görücü usulü evlilik ile sanaldan tanışarak evlenmenin bence bir farkı yok. :)

Kaç yıl olmuş üye olalı hiç öyle bir vukuatım olmadı bu saatten sonra da olmaz jddkfjdhj

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri