Mert GÖKTÜRK
Üye
Aşk kutlu bir şeydir. Hiç görmediğin ve yâhût tanımadığın birisi ile yaşayamazsın. Sanal aşk... Nasıl bir düşüncenin ürünüdür hep düşünmüşümdür.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çıkmakla ilgili bütün esprileri yapmışsınız vicdansızlar, dur şunu yazayım diyorum, bir bakıyorum yazılmış, dur şu komikli şakalı lafı yazayım... aha o da ne o da yapılmış
Şimdi ciddi cevap vereceğim, uzun olabilir, "okuyamadık kardeş durumumuz yoktu" gibi esprileri yaparsanız, hepinizle küserim. Şimdi duyuyoruz işte çıkanlar falan, ne güzel. Beni pek ilgilendirmiyor da okuyoruz sağdan soldan. Şimdi mevzu şu, birinin yazdıklarından etkilendiniz, işte mesajlar döşendiniz, aa bir de baktınız kız sandığınız erkek çıktı.Ya da işte bu konuda çok başarılı değilsiniz, karşı taraf size pas vermedi. Olmadı yani. Herkes şanslı değil. Bir şekilde forumdan gitmek istediniz, giderken de bir sürü yere mesajlar döşendiniz, işte bu forumsal da çok bozdu vs.
(bilmiyorum gerçi bu forumda oldu mu böyle şeyler) Okuyoruz, sanal ortamlarda böyle şeyler oluyor. Yapmayın canlarım, giderken sessizce gidin, "ben denedim olmadı yarışmacı arkadaşlara başarılar" deyin sessizce çekilin meydanlardan o halde. Diyeceğim şu, böyle her yeri yakacaksanız bence bu muhabbetlere hiç girmeyin, kısmetinizi başka yerlerde arayın. (: Çok saçma görünüyor çünkü sonra.
Sorunun kişisel cevabına gelirsek, bir kitap forumundan çok tatlı bir arkadaş edindim. Yüz yüze görüşmek nasip olmadı talihsizlikler sebebiyle. Ama, sevdik birbirimizi, telefonlaşırız. Birbirimizle çok dertleştiğimiz de oldu. Mektup arkadaşlığı gibi oluyor bir nevi. Ama, bu tarz bir gönül ilişkisi çok zor geliyor bana böyle ortamlardan. Yine de bilemem, ama bana uzak sanki. Evet bitti.
durumu olmayanlar için özet geçiyorum panpalar:
neden olmasın.
bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayir.