Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yıldız hanım sizi dürte bilir miyim?
Huylanirim .p
He bebeğim Sjsjssj
Dürtme içimdeki narı üstümde beyaz gömlek var.....
Sen beğendin mi rengini sevgili @Lefty
Begenmedin bence..... gerçi sen bir önemi yok rengin rankin dersin ama ben böyle saçma şeylere takıyorum....
Belki yine değişiklik olur sevgili lefty bekleyip görelim...Lacivert / gece mavisi tonumuz çok güzeldi ve bu renk bana da hitap etmiyor ancak sorulmadığı için yorum da yapmadım. Hiç tarzım değil benim de.
Mecnun grisi olsa çok daha iyi olurdu.![]()
Bazı kedilerin gece sessizliğinde oyun oynama huyu var ve belki o da bu gruba dahildir.Belki yine değişiklik olur sevgili lefty bekleyip görelim...
Mecnun ile iki gündür küsüm... aşırı yaramaz şu sıralar özellikle geceleri yerinde durmuyor küs olduğum için onun rengini de istemiyorum suan..... bence çirkin rengi gri...... bunu yazarken icim farklı söylüyor tabi şaka yollu bile olsa kıyamıyorum ahahah
Ben de seni öpüyorum canım benim. *-*Bazı kedilerin gece sessizliğinde oyun oynama huyu var ve belki o da bu gruba dahildir.
Değişmeyecek demişlerdi ancak yine de belli olmaz.
Leyla'yı da Mecnun'u da seni de çok öpüyorum. Barışın lütfen.![]()
Bi elemet geldi fiyuuu dedim meğer Sim dürtmüş…
@illusion dürtülüyor insanlar burada bak hele..