Oyun Forumdan Birini Dürt

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 1017 gün önce görüldü
Sen beğendin mi rengini sevgili @Lefty
Begenmedin bence..... gerçi sen bir önemi yok rengin rankin dersin ama ben böyle saçma şeylere takıyorum....

Sen beğendin mi rengini sevgili @Lefty
Begenmedin bence..... gerçi sen bir önemi yok rengin rankin dersin ama ben böyle saçma şeylere takıyorum....

Lacivert / gece mavisi tonumuz çok güzeldi ve bu renk bana da hitap etmiyor ancak sorulmadığı için yorum da yapmadım. Hiç tarzım değil benim de.:)
Mecnun grisi olsa çok daha iyi olurdu.:emoji_heart_eyes_cat:

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Lacivert / gece mavisi tonumuz çok güzeldi ve bu renk bana da hitap etmiyor ancak sorulmadığı için yorum da yapmadım. Hiç tarzım değil benim de.:)
Mecnun grisi olsa çok daha iyi olurdu.:emoji_heart_eyes_cat:
Belki yine değişiklik olur sevgili lefty bekleyip görelim...
Mecnun ile iki gündür küsüm... aşırı yaramaz şu sıralar özellikle geceleri yerinde durmuyor küs olduğum için onun rengini de istemiyorum suan..... bence çirkin rengi gri...... bunu yazarken icim farklı söylüyor tabi şaka yollu bile olsa kıyamıyorum ahahah

Belki yine değişiklik olur sevgili lefty bekleyip görelim...
Mecnun ile iki gündür küsüm... aşırı yaramaz şu sıralar özellikle geceleri yerinde durmuyor küs olduğum için onun rengini de istemiyorum suan..... bence çirkin rengi gri...... bunu yazarken icim farklı söylüyor tabi şaka yollu bile olsa kıyamıyorum ahahah
Bazı kedilerin gece sessizliğinde oyun oynama huyu var ve belki o da bu gruba dahildir.:)
Değişmeyecek demişlerdi ancak yine de belli olmaz.
Leyla'yı da Mecnun'u da seni de çok öpüyorum. Barışın lütfen.:)

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Bazı kedilerin gece sessizliğinde oyun oynama huyu var ve belki o da bu gruba dahildir.:)
Değişmeyecek demişlerdi ancak yine de belli olmaz.
Leyla'yı da Mecnun'u da seni de çok öpüyorum. Barışın lütfen.:)
Ben de seni öpüyorum canım benim. *-*
Eve gidince mecnunun elini öpüp helallik isteyeceğim söz...

Geri