Siz yoksa bu içerik üreticisi misiniz ? Ddd Çilekli Lolipop metroda .Abone ol 🙏🏼#keşfet #viral #blok3 #dance #troll #kerimcandurmaz #lolipopçilekli lolipop benden sevipde kavuşamayan herkese gelsin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Siz yoksa bu içerik üreticisi misiniz ? Ddd Çilekli Lolipop metroda .Abone ol 🙏🏼#keşfet #viral #blok3 #dance #troll #kerimcandurmaz #lolipopçilekli lolipop benden sevipde kavuşamayan herkese gelsin
herşey herkes her an olabilirimSiz yoksa bu içerik üreticisi misiniz ? Ddd Çilekli Lolipop metroda .Abone ol 🙏🏼#keşfet #viral #blok3 #dance #troll #kerimcandurmaz #lolipop
Çok güzel. Çok beğendim. Zihmim dinleniyor böyle cool parçalarda. Bu da benim sevdiğim ama çoktandır dinlemediğim bir şarkıydı. Dinlemiş oldum uzun süreden sonra. Beğenirsin umarım.
Canım sağolsun s nin gibi belanın
Olur benim için sıkıntı yok teşekkürlerÇok tatlısınız gül hanım
bu tarz seylerı ozelde konusalım
ev ile iletişime geçmek için bir kardeşiminin telefonunu kullanıyorum onlar piizz yapıyor ben az şekerli türk kahvesi ile sigara keyfi yapıyorum dinlediğim çalan parça yeni türkü dönmek .. link atmayı beceremedim telefon yabancılığı vs birazcık da eski kafalılık var : ) velhasıl sizde dinlemez misiniz .. sevgili emekçi @Mihri ve saygı değer @Morsalkım ..
adabı muaşeretiniz içinde ayrıca şükranlarımı sunuyorum mavi derinliklerden..