Müzik Forumdan birine şarkı armağan edelim (:

Konu sahibi son olarak 1069 gün önce görüldü
Çok güzel. Çok beğendim. Zihmim dinleniyor böyle cool parçalarda. Bu da benim sevdiğim ama çoktandır dinlemediğim bir şarkıydı. Dinlemiş oldum uzun süreden sonra. Beğenirsin umarım.

Elbette harikulade bir parça. Hiç şaşırtmıyorsun bu tür konularda, emin ol. Müteşekkirim. Favori listeme ekliyorum.

Nasıl olduda çıktı karşıma bilmiyorum ama her şeyi ile zamanının ötesinde bir şarkı. Ritminden, ahengine, melodisinden aurasına kadar zamanının ötesinde...
E sana hediye edem o halde @Serçe

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
ev ile iletişime geçmek için bir kardeşiminin telefonunu kullanıyorum onlar piizz yapıyor ben az şekerli türk kahvesi ile sigara keyfi yapıyorum dinlediğim çalan parça yeni türkü dönmek .. link atmayı beceremedim telefon yabancılığı vs birazcık da eski kafalılık var : ) velhasıl sizde dinlemez misiniz .. sevgili emekçi @Mihri ve saygı değer @Morsalkım ..

adabı muaşeretiniz içinde ayrıca şükranlarımı sunuyorum mavi derinliklerden..

ev ile iletişime geçmek için bir kardeşiminin telefonunu kullanıyorum onlar piizz yapıyor ben az şekerli türk kahvesi ile sigara keyfi yapıyorum dinlediğim çalan parça yeni türkü dönmek .. link atmayı beceremedim telefon yabancılığı vs birazcık da eski kafalılık var : ) velhasıl sizde dinlemez misiniz .. sevgili emekçi @Mihri ve saygı değer @Morsalkım ..

adabı muaşeretiniz içinde ayrıca şükranlarımı sunuyorum mavi derinliklerden..

Yeni Türkü dinlenmez mi!
Teşekkürler. Sevgiler...

Geri