Afiyet olsunHarikasın yaa sen ellerine sağlık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Afiyet olsunHarikasın yaa sen ellerine sağlık
oldu olduAfiyet olsun
Ahh eftelya bu fincanlar beni çocukluğuma götürdü annemin vardı ve kullanmaya kıyamazdı vitrinde dururlardı hep minik bir çaydanlığı ve şekerliği de olmalı yanılıyor muyum?
Banada annemden geldi çaydanlık ve sekerligi değil ama yemek takımı var eskiler kıyamıyor ama biz kıyıyoruzAhh eftelya bu fincanlar beni çocukluğuma götürdü annemin vardı ve kullanmaya kıyamazdı vitrinde dururlardı hep minik bir çaydanlığı ve şekerliği de olmalı yanılıyor muyum?
Ya sen harikasın ellerine sağlık beraber içelim ama
Afiyet olsun efenim tabiki karşılıklı çikoları kap gelYa sen harikasın ellerine sağlık beraber içelim ama![]()
Hollanda'nın en güzel çikolatalarını alırım sanaAfiyet olsun efenim tabiki karşılıklı çikoları kap gel![]()
CansınHollanda'nın en güzel çikolatalarını alırım sana![]()
Ellerine sağlık çikolataları kapıp şener şen koşusuyla geliyorum beraber içelim
Afiyet olsun tamam bekliyorum : pEllerine sağlık çikolataları kapıp şener şen koşusuyla geliyorum beraber içelim
Nedir ne değildir diye araştırdım ve hımm, huumm şaşırma ünlemleri ile gözlerim büyüye büyüye okudum, okurkende içer gibi yaptım oh mis kesene bereket W dedim. Güzel, kökleri 18. yy a kadar dayanan logosu baya havalı bir kahve şirketi. Bu Egberts' in oğlu büyütmüş şirketi, hatta en son 2014 e şirket evlilikleri ile meşrubat, kahve şurupları gibi işler ile de ürün yelpazeleri de genişlemiş. Teşekkürler yeniden. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var. Öyle kuru kuru içme @Lefty ne içtiğine, sana verilen kıymete sen de değer ver ki bir anlamı olsun. Tekrar teşekkürler.@Relativista ve @Lefty size birer Douwe Egberts