Oyun Forumdan birine kahve ısmarla

Forum oyun
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kendime yaptım içtim az önce 3. Kahve bu sonra uykusuz geceler loading......

Ahh eftelya bu fincanlar beni çocukluğuma götürdü annemin vardı ve kullanmaya kıyamazdı vitrinde dururlardı hep minik bir çaydanlığı ve şekerliği de olmalı yanılıyor muyum?
Banada annemden geldi çaydanlık ve sekerligi değil ama yemek takımı var eskiler kıyamıyor ama biz kıyıyoruz

Sabah sabah kendi kahvemi paylaşmak istemiyorum özür dilerim filtre kahvem ile güne başladım pek yaptığım bişey değil Sjsjs

@Relativista ve @Lefty size birer Douwe Egberts
Nedir ne değildir diye araştırdım ve hımm, huumm şaşırma ünlemleri ile gözlerim büyüye büyüye okudum, okurkende içer gibi yaptım oh mis kesene bereket W dedim. Güzel, kökleri 18. yy a kadar dayanan logosu baya havalı bir kahve şirketi. Bu Egberts' in oğlu büyütmüş şirketi, hatta en son 2014 e şirket evlilikleri ile meşrubat, kahve şurupları gibi işler ile de ürün yelpazeleri de genişlemiş. Teşekkürler yeniden. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var. Öyle kuru kuru içme @Lefty ne içtiğine, sana verilen kıymete sen de değer ver ki bir anlamı olsun. Tekrar teşekkürler.
E madem öyle bizim oralarda bilnir daha çok Lefty de bilir zannımca Madenci' nin kuru kahvesi mistir. Mehmet Eefendi' den daha mistir. Afiyet ola. Sende sebeplen Tamam @Lefty

Geri