ivan divandelen
Gümüş Üye
@ivan divandelen gel çay içek.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@ivan divandelen gel çay içek.

Bi kahve 80₺ desen 1040₺. E bizim ağzımız en iyilerine layık. O halde kahve bi anda oldu mu minimum 120₺? Kredi mi çektin lan?
Onu mu hesapladın işsiz herif ajsjjskaBi kahve 80₺ desen 1040₺. E bizim ağzımız en iyilerine layık. O halde kahve bi anda oldu mu minimum 120₺? Kredi mi çektin lan?
Hilal’i de etiketleyememiş cahil. @kült ablası ben etiketlerim
Benim duomun gönlü zengin…best diomBi kahve 80₺ desen 1040₺. E bizim ağzımız en iyilerine layık. O halde kahve bi anda oldu mu minimum 120₺? Kredi mi çektin lan?
Hilal’i de etiketleyememiş cahil. @kült ablası ben etiketlerim
Kahveciyim oğlum ben hesaplıcam tabiiOnu mu hesapladın işsiz herif ajsjjska
cebi de zengin. hesapları falan o ödüyo..... hemen gidip, hesap ödeyen erkek konusuna yazmalıyım bunu.............Benim duomun gönlü zengin…best diom
artık aforoz mu ederiz yoksa hilal kelleni mi keser, bilemiyorum........ hiloya anlat derdini.........Çeteden beni aforoz edecekler diye korkuyorum. Stock ve çetesi evet. Çete liderimiz de stock evet. Hafta sonu görüşelim diyoruz ya uzaklara gidiyorum ya mesaim oluyor… Bu hafta da canışkom patronişkom Dilovası’na gideceğiz dedi… Bu Hatem’e yaradı tabii. Cebinden 120₺ eksik çıkacak… Çıkmasın ama. @Stockholm Sendromu bi kahve de benim için içersin tatlım. Ya da söyle sen içmesen de olur…
Patronu size havale edeceğim… Hahshjsartık aforoz mu ederiz yoksa hilal kelleni mi keser, bilemiyorum........ hiloya anlat derdini.........
Harikasın yaa sen ellerine sağlık