Forumdan birine aşık olmak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Forumdan Birine Aşık Olmak İstermiydiniz

• Ben monaco Prensiyim/Prensesiyim ne işim olur forumdakilerle

• ben sadece bir nickten ibaretim/nickime aşık olabilen varsa olabilir.s

• neden olmasın?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yillar onceee birinden hoslanmistim, adam hemen evlenmeye kalkti, ya dur bismillah acelen ne degil mi :s korktum ve hoslantim bitti...... acele islerden korkarim...

Aşkı bu kadar basite indirgemeyelim lütfen. Forumdan birine ilgi duyulabilir. Bizi birbirimize yakınlaştıran düşüncelerimiz ve bunu kalıcı hale getiren düşüncelerimizi ifade ediş biçimimiz. Burada da bunlara tanık oluyorsak ilgi duyabiliriz ancak. Fakat aşk bambaşka bir boyut. Forumda hissedilebiliyorsa da tebrik etmek gerekir hissedebilen insanları.

Son düzenleme:
@hahahah Haberi yoktur herhalde, olmasında ben içimde yaşarım mauahadhshdfhas.xDe *

ama nebilim sabah günaydın mesajı atmak ister idim ona whatsaap dan : ) bi arkadaş olmak filan isterdim sadece çevrimiçi oluşlarını bile izlemek isterdim : ) apaudahsashdasdffadsasdfdasqwe

@hahahah Haberi yoktur herhalde, olmasında ben içimde yaşarım mauahadhshdfhas.xDe *

ama nebilim sabah günaydın mesajı atmak ister idim ona whatsaap dan : ) bi arkadaş olmak filan isterdim sadece çevrimiçi oluşlarını bile izlemek isterdim : ) apaudahsashdasdffadsasdfdasqwe

Kendi ruhuna yazık ederdin..

PLESK bana şampiyonluk hatırına özelden söyledi... ben ŞOK....

Atmaa cengizzzz....
Sizden iyiii ali cengiz olur heee.....
Plesk kerpeten sen cengiz zaten ahjxjsh

Her platformda yazılarından etkilenebileceğiniz insanlar olabilir.Bir tarafın isteğiyle(genelde erkekler) burada gözlemlediği kişiyle olan muhabbetini ileriye taşımak ister.Bu bazen aynı frekansta olduğunu düşündüğü için bazen de farklı sebeplerden ötürü olabilir.Kabul eden kişi de bunların farkına varıp sizinle iletişimini ileriye taşımak istiyorsa sizi "tanıma" yoluna girmiştir.Ancak bu tanıma isteği sizinle gerçek bir görüşme sonucunda "aşık" olacağı anlamına gelir veya gelmez.Görüşmeden yazılar üzerinden ve gerçekliğe dökülmeyen bir ilişki benim gözümde "mitomani"dir.

arif napıyorsun arif. niye yazdın konuya bunu. o isimler meydana çıkmasın. milletle dövüştüreceksin beni.

Plesk efendi Plesk efendi biz nie öğrenemiyoruz ?

Deneyim ve gözlem sonucunda şahsi fikrim;

Böyle sanal platformlarda tanıştığınız ve yazıştığınız kişilerin söylemlerine, tavırlarına çok inanmayın herşeyin bir yalan olabileceği şüphesiyle yaklaşın ne zaman durum reele dökülür, karşılıklı paylaşımlar olur iyice tanırsınız o kişiyi o zaman AŞK kavramı anlam kazanır yoksa yazışmayla burdan beğenileşmeyle, konuşmayla bana mantıklı ve samimi gelmiyor.

Elazığ aktarmalı Ankara bileti bakıyorumdur.

1621173210681.png

Geri