Marla
Elmas Üye
Ajsmsjsj taliplerini kaçırcamgit buradan, köstek olma : slslsji
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ajsmsjsj taliplerini kaçırcamgit buradan, köstek olma : slslsji
gözden kaçırdığım bir sinyal mi yakaladın : slslsjiAjsmsjsj taliplerini kaçırcam
Akskxsj burnumun ucunu zor görüyom begözden kaçırdığım bir sinyal mi yakaladın : slslsji
bunu anlattım ama sen o zaman aktif değildin. kısa özet geçeyim.
Radyoda djlik yapıyordu. sonra telefonla konuşmaya başladık. ben daha 19 yaşındayım, hemen kandım tabi. sevgili olalım mı dedi, olalım dedim. sonra bana radyodan şiir okuyup, şarkı falan söyleyince herkes "oo siz olmuşsunuz" dedi. ben tabi şaşkınlıkla "olduk tabi!" dedim.
bir ay oldu, iki ay oldu bir türlü kamera açmıyor. hayır sevgiliyiz ama bir kere bile görmedim. sonra beni ev arkadaşlarım gaza getirdi.
bir sabah "ya kamera açarız ya da bu iş burada biter!" dedim. "Olmaz" dedi. Tabi durur muyum hiç! "bari fotoğraf at" dedim. fotoğrafı da millete bakın benim sevgilim var diye göstereceğim diye yani..
neyse akşam fotoğraf attı ama ne fotoğraf...
şapkalı, gözlüklü, atkılı ve boğaz kazaklı... saçları dışında başka bir şey gözükmüyordu![]()
Burdan mi?Dikkat ayi çıkabilir _ sapık _ organ mafyası çıkabilir
kimkimeasiksimdi
Baska bir organ mafyaciligidir o.Olmaz olmaz deme olur
sorma ya resmen vuruldum zalıma,.
tam benim tipim cok hoş biri gerçekten @hahahah djdjdjdjdj
Evli olup burada aşık olup, başkasıyla sevgili olanlarımız da vardır.
Aşık olduğum biri var, doğrudur.