Forumdan birine aşık olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Forumdan Birine Aşık Olmak İstermiydiniz

• Ben monaco Prensiyim/Prensesiyim ne işim olur forumdakilerle

• ben sadece bir nickten ibaretim/nickime aşık olabilen varsa olabilir.s

• neden olmasın?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bursa'dan geçersen memnuniyetle, hatta ısmarlarım ayıpsın.
ben seni ankara'da sanıyorum, bursa'da yaşça büyük ahbabım var her yolum düştüğünde uğrarım.
yok ayol teklifimi yaptım, her ilimizde çaylar benden.

@Sux zamaninda bizde yaptik o bulusmalardan. Kaldi ki sunucudan dolayi hala ara sira gorusmelerimiz oluyor. @ArifÇ. iyi bilir. Izmire yolu dusup cayimizi kahvemizi icmek isteyen arkadaslarimizi her zaman beklerim tabi ki.

Sanaldan soyle olur boyle olur diyen arkadaslar cidden alakasiz konuşuyorlar. Yani ben sahsen kendim 100 belki 200 kisiyle gorusmusumdur hicbirseyde gelmedi basima.

Amerikadayken dahi arkadasim dedigim insanlari agirladim. Yani simdi gidip bu kadar guzel insanin icinde @GeN gibi bi ruh hastasini bulursan oda senin abdestsizligin derim ben.

bobrekci cikar falan. Kendinizi buz dolu kuvette bulmayin sonra...

Buradaki cogu insan, sanal platformlardan veya arkadaslik sitelerinden insanlarla tanisip evleniyorlar. Ilk duydugumda cok sasirmistim, sonra neden oyle oldugunu anladim. Adamin sirketinde kadin yuzdesi, 1% filan. Nasil tanisip evlensin :D

Acaba yanlış kişilerde denenmiş olabilir mi? :emoji_angel: :emoji_angel:

Ben sanaldan birine aşık olmadım @Kim sana sormalı jsjs

Ayrıca genel düşüncem ikili ilişkinin samimiyetine bağlı bu durum. Samimi değilseniz ne reelde ne de sanalda bir anlamı var. Yani mühim olan sanal platform olması değil. Meseleye en başından yanlış bakılmış..soru yanlış yani.

Ben sanaldan birine aşık olmadım @Kim sana sormalı jsjs

Ayrıca genel düşüncem ikili ilişkinin samimiyetine bağlı bu durum. Samimi değilseniz ne reelde ne de sanalda bir anlamı var. Yani mühim olan sanal platform olması değil. Meseleye en başından yanlış bakılmış..soru yanlış yani.
Ben her hafta birine oluyorum bilmiyorsun sanki te allam ;d
Hadi üstüne bir de samimiyet ekiyorum , buradan aşk olur mu allahını seversen ;d

Aşk ZAMANSIZ mekansız bir kavram neden olmasın
Oladabilir olmayadabilir..
Neden olmasın kiii...
Olmasa daha iyi olur... :D
Ben sadece bir nickten ibaretimi işaretledim :D

Şuraya 2 lafın belini kırmaya geliyoz ne aşkı beee...

Geri