- Web sitesi
- www.instagram.com
Sen şu sebepten yilin eniydin birde hahaha o seni ayakta tuttu nxnxnxnxnxBen kaybolmamıştım...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen şu sebepten yilin eniydin birde hahaha o seni ayakta tuttu nxnxnxnxnxBen kaybolmamıştım...
Hsjsjsjsj ocean jsjsjsjbeni kimle shipledin……
Ahahahhaha forumda kalayım diye her rankı verdiniz o ay, bende kırmadım kaldım işte jdksjskslaSen şu sebepten yilin eniydin birde hahaha o seni ayakta tuttu nxnxnxnxnx
Bekar shipping tam liste dmGerçi çoğu evli zaten evli olmadıklarını düşündüğüm kişileri shipledim…
iyiyim, tşk..... sizden ne haber karma bey......forumdan biri naber
szi gördüm daha iyi oldum stockholm hanımiyiyim, tşk..... sizden ne haber karma bey......
HdhshdhhhashshhsshhhshshzhhshshshahshhsahaCogu ewli
nasıl landiss at
büyük aşklar nefretle başlamıyo mu bilader???????nasıl lan
hee ben onurcana diss attım ya oh tamam yanlış anlamışım...klfhjsdkjghdghahgjhgjshgjkFDKHGDFHbüyük aşklar nefretle başlamıyo mu bilader???????
bana geliyosun, bi tane diss yazıyoruz kadına.
sonra kadın da vay beeee benim için şarkı yazmış diyor ve sana aşık oluyor........
jhdaksljdasdk bak o konu karışık yani bilemiyorum..........................................hee ben onurcana diss attım ya oh tamam yanlış anlamışım...klfhjsdkjghdghahgjhgjshgjkFDKHGDFH
sktirdelidflsdjfdakjghjkhgdfhjhdaksljdasdk bak o konu karışık yani bilemiyorum..........................................