Bu konuda yalnız değilsin. Saçım uzun herhalde ondan dolayı her gören kadın zannediyor demekkiSeni kadın sanıyordum Ahahah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu konuda yalnız değilsin. Saçım uzun herhalde ondan dolayı her gören kadın zannediyor demekkiSeni kadın sanıyordum Ahahah
ne şakasııı anlamadım ki mahlas olmak ne demekkkkkYAPMA ŞAKASINI YAPMA SUS BİTTİN SEN ARTIK DEĞİLSİN AMA mahlas olacaksın artık![]()
Ne senin saçın uzun mu ????????Bu konuda yalnız değilsin. Saçım uzun herhalde ondan dolayı her gören kadın zannediyor demekki
Mahlas olmak Leyla olmak demek ve daha bir çok şey boşver : Dne şakasııı anlamadım ki mahlas olmak ne demekkkkk
Yok ya hani çoğu beni hatun zannediyor ya öylesine dedim.Ne senin saçın uzun mu ????????
@ibadeath koş koş uzunmuş saçı entel falan çıktı melnur ahahaj
Ama sen benden daha kelsin tabii attığın resim fake değilseBana attığı fotoğrafta keldi
Teşekkürler Serçe çok naziksin vallaaaaYok ya hani çoğu beni hatun zannediyor ya öylesine dedim.
Ama sen benden daha kelsin tabii attığın resim fake değilse
Erko tam liste elimde diyorsun shhahaKendi kafamda çokzel shipler yaptım :d
Gerçi çoğu evli zaten evli olmadıklarını düşündüğüm kişileri shipledim…Erko tam liste elimde diyorsun shhaha
beni kimle shipledin……Kendi kafamda çokzel shipler yaptım :d
Ben kaybolmamıştım...Onurcan aşıkından delirdi gitti galiba
Bu ayın üyesinde bir sey var olan kayboluyor
LANETLI:d