Oyun Forumdan Bir Üye İçin İsim Vererek Yorum Yap

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
Sen benim burada birine küfür ettiğimi gördün mü ?

Bunu o kadın üyeye direkt küfür eden karakteri beş para etmez arkadsina söylersin.
arkadaşım değil. ben, söyleyeceğimi de söyledim. ayrıca, yukarıda yazdığının küfürden farkı yok. lütfen, özelde çözün mevzuyu. SIKILDIK. küfür, hakaret, tehdit okumak istemiyoruz.

arkadaşım değil. ben, söyleyeceğimi de söyledim. ayrıca, yukarıda yazdığının küfürden farkı yok. lütfen, özelde çözün mevzuyu. SIKILDIK. küfür, hakaret, tehdit okumak istemiyoruz.

hakaret ve küfürü ayırt edecek yaştasın.
Sana akıl verecek yaşta da değilim.
Engellersin adımı olur biter.

hakaret ve küfürü ayırt edecek yaştasın.
Sana akıl verecek yaşta da değilim.
Engellersin adımı olur biter.
olmaz, kurallara uyacaksın. sadece ben değil, herkes rahatsız. neden anlamak istemiyorsunuz? sorunun var, ok. haklılık payın var, ok. ama burada sadece sen ve fave yok. genelde sevgilim vs. demekteki amaç ne? salak mıyız? son olarak; lütfen git ve özelde çöz sorununu.

olmaz, kurallara uyacaksın. sadece ben değil, herkes rahatsız. neden anlamak istemiyorsunuz? sorunun var, ok. haklılık payın var, ok. ama burada sadece sen ve fave yok. genelde sevgilim vs. demekteki amaç ne? salak mıyız? son olarak; lütfen git ve özelde çöz sorununu.

Sevgilim yerine (**Spam/Adversiting** mk ak) desem sizin için daha doğru ve normal karşılaşılanırdı.

Neyse dilek eski arkadaşımsin kalbini kırmak istemem o yüzden konuyu sen daha fazla uzatma.

Sana bir konuda haksızlık etmişim ve bir noktada da haklı çıktın. Özür dilerim.

Ben konuları karıştırmışım. Aşık mıyım? Jfjjfjd isim vermeden konusu sanmışım sorry

Geri