Üzerime atılı suçu kabul etmiyorum.Üstteki üyede melise fitne vermiş onun kılıcı… jdjdjjd
Melis diye birini tanımıyorum.
Kimseye para karşılığında fitne satmadım aisleş
@angie zincirdeki grimsi halka, çıkarın bence. Aiwşewpe
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üzerime atılı suçu kabul etmiyorum.Üstteki üyede melise fitne vermiş onun kılıcı… jdjdjjd
Sen HAYIIIIRRRRDDIIIRRRRRbana bakın, engelleyecekseniz engelleyin len.. size hayırdır? engellemezseniz ben engellicem sizi hade
Faviye bu kadar bilenmenin sebebi nedir kaçırdım ben@Favela sevgilim seni bekliyorum. Seninle süresiz banin tadını yaşamak istiyorum.
Sen benim burada birine küfür ettiğimi gördün mü ?küfürleşmekten öteye gidemeyecek bir mevzu. biz, kimsenin sövüşmesini okumak istemiyoruz artık ya. yeter.
arkadaşım değil. ben, söyleyeceğimi de söyledim. ayrıca, yukarıda yazdığının küfürden farkı yok. lütfen, özelde çözün mevzuyu. SIKILDIK. küfür, hakaret, tehdit okumak istemiyoruz.Sen benim burada birine küfür ettiğimi gördün mü ?
Bunu o kadın üyeye direkt küfür eden karakteri beş para etmez arkadsina söylersin.
arkadaşım değil. ben, söyleyeceğimi de söyledim. ayrıca, yukarıda yazdığının küfürden farkı yok. lütfen, özelde çözün mevzuyu. SIKILDIK. küfür, hakaret, tehdit okumak istemiyoruz.
olmaz, kurallara uyacaksın. sadece ben değil, herkes rahatsız. neden anlamak istemiyorsunuz? sorunun var, ok. haklılık payın var, ok. ama burada sadece sen ve fave yok. genelde sevgilim vs. demekteki amaç ne? salak mıyız? son olarak; lütfen git ve özelde çöz sorununu.hakaret ve küfürü ayırt edecek yaştasın.
Sana akıl verecek yaşta da değilim.
Engellersin adımı olur biter.
olmaz, kurallara uyacaksın. sadece ben değil, herkes rahatsız. neden anlamak istemiyorsunuz? sorunun var, ok. haklılık payın var, ok. ama burada sadece sen ve fave yok. genelde sevgilim vs. demekteki amaç ne? salak mıyız? son olarak; lütfen git ve özelde çöz sorununu.
kıramazsın bir şeyimi. uzatma işte, sus biraz ya. a aa.Sevgilim yerine (**Spam/Adversiting** mk ak) desem sizin için daha doğru ve normal karşılaşılanırdı.
Neyse dilek eski arkadaşımsin kalbini kırmak istemem o yüzden konuyu sen daha fazla uzatma.
kıramazsın bir şeyimi. uzatma işte, sus biraz ya. a aa.
Ben seni affettim mi sen onu düşün bakalım@Ahura seni affettim barisabiliriz...
Ben seni affettim mi sen onu düşün bakalım
SusSen neden af edecek miş sin ki ?