Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Joseyi nerden taniyorsun@Jose gelirsen ıslık çal
Canım ben 6 7 sene öncesi vardım No pasaran Hiç düşünce W Jose Maria Puder Grifikir ve sayamadığım bir çok kişiyi tanıyorum ama bu forumda değil Jose de sevdiğim bir arkadaşımdı.Joseyi nerden taniyorsun5-6 senenin uyesidir o..
hjdhfsj senin yaz ış tarz ını beyeniyoğrus suçmu sorarım sana...@Larien ve @Sade
Yazım hatalarımı yüzü me vur mayın diye.. yaz mıyorum.. Artık cevapları mı görselle vericeö
..
Zeki Müren bana mektup ları nı yazdıyyor du...
Siz ne anlardınz...
Ekli dosyayı görüntüle 41843
Ahaaaa anladim canim.. ben kendisini burda tanidim hewal yokCanım ben 6 7 sene öncesi vardım No pasaran Hiç düşünce W Jose Maria Puder Grifikir ve sayamadığım bir çok kişiyi tanıyorum ama bu forumda değil Jose de sevdiğim bir arkadaşımdı.
Gelir kuzum merak etmeAhaaaa anladim canim.. ben kendisini burda tanidim hewal yok![]()
burası rumuz verilen konu, çok tatlısın ama o rumuzu ver artık.canım cok tatlısın ama neden ya..yanlıs sular....yapma silkelen. seviyorum seni(
Ooo Jose hoş geldin Sezen in çığlıgını evren duydu aman Allahım Sjsjsj
Oyle hewal.. yine 3/5 kalmisiz.. seni gordum daha iyi oldummmm. Sen nasilsin nerelerdeydinnnnneskiler güzeldi ama ya olsun nasılsın sezen ?