Oyun Forumdan Bir Üye İçin İsim Vererek Yorum Yap

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
@climax
kendisinin yazfiklarini okuyunca gozume inadi inat bi amca profili geliyor. bi yani da cocuk. hani kucuk cocuklar birinden bi reaksiyon alabilmek icin sinirlari zorlarlar ya? bunun amca profilini dusunun. reelde bence bunun tam tersi :d sessiz, mulayim ve biraz korkak, a little nerdo vibes ve kesinlikle gozlugu vardir. burasi gercekten onun oyun parki :d bu kotu bise degil bu arada. bazilari bos zamanlarinda, isi gucu disinda kotu aliskanliklariyla mesgul olabiliyo. o da burda egleniyo iste. artik hic bir mesajini ciddiye alamiyorum hatta aklima bi aile buyugumu getiriyo :d bazen yorumlari kiskirtiyor ve bunun uzerine giden uyeler oluyo. artik anladim ki amaaan amcamiz iste diyip geci vermen gerektigini:

@Sux aşk sana yaramış, ikinize de mutluluklar diliyorum. Nazar değmesin, maşallah...
Para çıkınca bana haber ver lütfen, o kadar dua ettim.:)

• Beğen
Tepkiler: W
@Sux aşk sana yaramış, ikinize de mutluluklar diliyorum. Nazar değmesin, maşallah...
Para çıkınca bana haber ver lütfen, o kadar dua ettim.:)
kıymetli lefty dileğin ve detay belirterek ettiğin dualar için teşekkür ederim.
umarım bir kaç güne parabol görseli yollarım slslsji

Teşekkür ederim.Ayni dilekleri bende senin için diliyorum :) Mutlu,huzurlu ve güzel yıllar dilerim:emoji_blush::*

@döngüsel : Kaliteli bir insan. Nerede nasıl duracağını biliyor. Yere sağlam basan kararlarının da arkasında. Yanar dönerli tiplerden değil. İyi bir forum arkadaşı olunabilecek cinsten.

@yoSun : Mesaj toplist sıralamasında ilk 10'a girmiş. Yakında @Klaus'u yakalayacak gibi duruyor.

Geri