kült ablası
Altın Üye
ben isim vermeden yapıcam. gecen seneye göre asırı yakısıklılasmıs serefsiz. tabii hala bacım ama icimde kalsın istemedim.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konsepte yan cizmek yok ama ayak alışsın kabul edildi.ben isim vermeden yapıcam. gecen seneye göre asırı yakısıklılasmıs serefsiz. tabii hala bacım ama icimde kalsın istemedim.....
Türkiye’deki şu zor günlerimde sağ olun siz ve Anna Hanım sayesinde çok keyifli zamanlar geçirdim. Siz de çok tatlı bir insansınız, forumdaki ilişkileriniz, imrenilmeyecek gibi değil. Nickiniz de harika.@Meli' sen gerçekten çok tatlı bir insansın. değişiksin, kokocusun jjdhd koko derken hindistan cevizi olan djdj bazen çok delisin ama iyisin işte. kdksj sen inanmıyorsun ama dua benim duam, allah yolunu açık etsin çok kalp.
ayy kiiiim?ben isim vermeden yapıcam. gecen seneye göre asırı yakısıklılasmıs serefsiz. tabii hala bacım ama icimde kalsın istemedim.....
Keşke elti olsaydık..@Sade hanımın mutluluğuna bir nebze de olsa şahit olabildik..
Dilerim daha cok şahit oluruz..
Ama efkarlandım.. duygularını belli edemeyen bir baba gibiyim... el ayak cekildi.. ben de köşeme...
![]()
Serdar Ortaç Müslüm Baba dinleyip efkarlanıyor
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
buraya yazamam gtü kalkar dkdjayy kiiiim?
yürümek demeyelim de cennetten düşen meleği görmezden gelmemek diyelim.
Düşünüyorum knk dur Sjsjsjj