Oyun Forumdan Bir Üye İçin İsim Vererek Yorum Yap

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
ben isim vermeden yapıcam. gecen seneye göre asırı yakısıklılasmıs serefsiz. tabii hala bacım ama icimde kalsın istemedim.....

@Meli' sen gerçekten çok tatlı bir insansın. değişiksin, kokocusun jjdhd koko derken hindistan cevizi olan djdj bazen çok delisin ama iyisin işte. kdksj sen inanmıyorsun ama dua benim duam, allah yolunu açık etsin çok kalp.
Türkiye’deki şu zor günlerimde sağ olun siz ve Anna Hanım sayesinde çok keyifli zamanlar geçirdim. Siz de çok tatlı bir insansınız, forumdaki ilişkileriniz, imrenilmeyecek gibi değil. Nickiniz de harika.

ben kedilere inanıyorum ama sizin dualarınız da mutlaka yerine ulaşacaktır. Ben allah yok demem asla, bana yok sadece. Duanızda bana da yer verdiğiniz için de çook teşekkür ederim. Sizin de kediler yolunuzu açık etsin.

Dipnot: 10 sene sonra hatırlatıcam, kediler benim duam sayesinde yolunuzu açık edecek..

@Sade hanımın mutluluğuna bir nebze de olsa şahit olabildik..
Dilerim daha cok şahit oluruz..
Ama efkarlandım.. duygularını belli edemeyen bir baba gibiyim... el ayak cekildi.. ben de köşeme...

Keşke elti olsaydık..

@Meli' bey cok yalın biri..
İstediği gibi konuşan.. olduğu gibi davranan.. rahatına müthiş düşkün biri.
Bu da "bu ne rahatlık" dedirtebiliyor..
koko içtiğini bilenler başkalarına uyarılarda bulunabilir..."onla arkadaşlık yapma.. sana koko içirir"
mayo paylaştığını görenler yine başkalarına " onla konuşma sana mayo giydirir" diyebilir..
Herkes bir şeyler diyebilir.. Bu yüzden boşverin.. bırakın kötülük sizde kalsın meli bey... tşk.

Ne oldu ya.. Sade'yi övecekken bir anda Meli'yi överken bulduk kendimizi...

@Anna Karenina Hanım, insan sarrafı kesinlikle..

bendeki yeri öldüğüm güne kadar ayrı olacak. Bana bir sokum öğretti, kırk yıl kölesi olurum.

profil fotoğrafını her gördüğümde, önceden bir ingiliz aksanı gelecek Keira Knightley gibi diyordum ama o SOKUM dedi.. böyle de mübarek bir insandır..

daha çok tanıma fırsatım olur umarım.. ben yemeyi seven bir insanım her türlü önerilerine açığım..

@Aze dün soyledigin şeyden sonra normal hayatta da tartışmalarıma dikkat etmeye başladım, al mutlu musun şimdi.

@Gabiah belki de farkında değildin bunun edri,ben farkına varmani sağladım rica ederim ya ne demek....
Sey gibi nefes almanın farkına varıp yavaşlamak, göz kırpmanin farkına varıp gözleri daha çok açık tutmaya çalışmak....
Izdirap verir kafayı takınca bu farkına varma meselesi. Simdi de derin bir nefes alıp beyaz bir ayı düşünmüyorsun.... ( Tolstoyun kardeşi de böyle böyle delirmisti)

Yabaniiiiii seni bu yillar yordu ve uzdu, aksi ve lanet bi adam oldun dermisim :p ozunde iyisin, matrak adamsin. seni hala yillar once ki gibi biliyom (chat tijden). gek, merakli, eglenceli, capkin. je was toen meer actief ofzo, nu ben je een beetje down lijkt het. Maaarja love and peace out

Geri