Oyun Forumdan Bir Üye İçin İsim Vererek Yorum Yap

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
@Larien resmen kıskanç

@Larien üstüne iyilik sağlık, kislara kiziyorsun bana da güzel soz söyleyin diye sjgkg

La'edri evet doğru dedin, şimdi bakınca öyle görünüyor, aslına bakarsan üstüme iyilik sağlık hiç öyle değilimdir, hiç demem yani öyle şeyler :liv:
mesela ne zaman demişim keşke ben de mor olsam diye, saçma sapan işler

Larien hanım o morluk konusunda haklısınız resmen hakkınız yeniyor sizin.Sizin bir shinigami bir lenamoje bir sirius bir gri fakir kadar özelliğiniz yok mu ? buradburada ki tüm eğlenceyi siz organize ediyor adeta bir maestro bir orkestra sefi gibi yönlendiriyor eğlence ataklarına yön veriyorsunuz .Bence yeriniz morluk değil adminlik olmalı, size çok görülmemeli bu rutbeler.

La'edri bence de yani, ne diyorum sanki, dünya turu mu istemişim, Jüpiter'i üstüme mi yapın demişim, Dünya'yı gezegenlikten çıkarın mı demişim, ne demişim yani ya, sanki dedim ki, kereviz sebzelikten çıkarılsın dedim
kereviz denen sebzenin bir manası yok ama demedim yani öyle bir şey

Larien bütün maviler olarak başarabiliriz. Yeterince dirayetrli ve dirençli olursak basaramayacagimiz şey yok. Onlar toplasan bir kaç kişiler ama biz bir ordu sayılırız maviler olarak. Benimle misiniz bu uğurda kereviz sebzelikten çıkarıyor muyuz.Benimle iseniz beşinci günün sabahında iki kayalar mevkiine bakın ben güneşle birlikte gelhdkkgjg ya bu bir film de yapılmıştı galiba.

Neyse Larien mor olsun , kıskanan kahrolsun ajdkf

jhdlkfjlk ulen gidiyom ben de :sırıt: kfjsk
çok güldüm edri :D:D

f5 bey hoş geldiniz yahu. :anla:
Nasılsınız inşallah?
Az daha Müge Anlı’ya çıkıyorduk. :anla:

Hoş buldum Lethe, admin olmuşsun.d
Hastaydım biraz, iyileştim sen nasılsın Angie

Hoş buldum Lethe, admin olmuşsun.d
Hastaydım biraz, iyileştim sen nasılsın Angie

Biraz daha gelmesen forumu satın alacaktım demek ki. :d
Biz iyiyiz şükür seni sormalı. Merak ettik valla. Hastalık var sağlık var. Afiyettesiniz inşallah. :aeg:

Biraz daha gelmesen forumu satın alacaktım demek ki. :d
Biz iyiyiz şükür seni sormalı. Merak ettik valla. Hastalık var sağlık var. Afiyettesiniz inşallah. :aeg:

Bileydim daha gelmezdim
Ölmedim, yaşıyorum hayattayım.p

Yaa siz hayırdır?.. La'edri Larien :liv:
Kerevizi harcatmam size.. Çok güzel birşey o.. :dyg: Yoğurtlu cevizli salatası efsanedir, tabiki yapraklarını da koyacaksınız.. Yemek olarak portakallı kereviz iyidir mesela.. Veya köfteli patatesli terbiyeli kereviz yemeği yapabilirsiniz.. Veya zeytinyağlı havuçlu kereviz yaparsınız tam mezelik (ah o meze ne güzeldir, anlayamazsınız).. Kereviz pane, kereviz mücver, ıspanak dolgulu zeytinyağlı kereviz.. :dyg: Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar, her biri de efsanedir.. Anlatamam, anlayamazsınız.. :dyg:

Gelin anlaşalım, kereviz kalsın, pırasa ve ısırgan otunu sebzelikten çıkaralım, bu ikisi daha çok manasız.. :hö:

Merlin :liv: pırasa canımın içi pırasa : pırasa:
Pırasaya akrostiş bile yazarım

pembeyle kombin yapamıyor bu lari
ısırgan otu ile bir mi acaba bu sevimli
razı olamam pırasa sebzelikten çıksın
ah ne teklif ediyorsun sen farkında mısın
sanki kereviz çok mu şey
aslında bence ıspanak da çok tuhaf bir şey

tşk.

Pirasa ve ispanaga laf ettirtmem, canlarim onlar benim :D

Shinigami Larien Pırasa ve ısırgan sizin olsun.. :hö: Tüm kerevizler de benim.. :dyg:
Akrostiş de güzel olmuş ama bir kereviz değil, üzgünüm.. :p

Geri