Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Angie selam vereceksen selam verebilirsin , bakıp bakıp kaçma
Merlin işn gerçeği önüme konan her yemeği yerim ama öyle ya olsa da yesem dediğim hiç bir yemek yok.Bazen çok canım cekerse ızgara balık fialn bayıla bayıla yerim.Onun dışında genel balık ev salata türü , soğuk meze türü.Onlar da belli başlı olanlar
Angie Selamlar,
Özellıkle dikkatimi çekmedi , yine de yakalandın.
Tamam abi bir daha olmaz. :benmi:
Yapacaksan bile önce uyelıgını gızle , bak sonra tekrar gerı ac o zaman anlamazlar:bekle:u1:
:hıı::hıı::hıı:Zeki şey :p
Nasıl düşünemedim ki. Bu aptallıkla beni nasıl yönetici yaptılar? :p
Niye gizleneyim be. Yemedim ya profilini. :p
:hıı::hıı::hıı:
Estagfurullah.
Aptal demedim , demem de.
Neyse seni trollemeyeceğim.Güzel güzel sohbet edeceğim:hıı::hıı:
Elia birileri dün eve gidince ruj şeylerini gönderecekti whatsapp'tan amaaaa noldu acabasıı gidemedi mi eve :krn:
Çarşamba ya da perşembe günü söz diyeyim. :dyg:Espri yapıyorum be desen nolacak. En kötü banlarım seni. :p şaka şaka diyebilirsin istediğini. Naber bakalım?
En iyi ihtimalle banlarsın.Çok işime gelir aslında
İyi diyelim iyi olsun.Sen nasılsın
Angie sevindim.
Daha iyi olur umarım.
Yaa dünden beri her an aklımda ama yarın proje sunumu yapmam gerekiyor lanet olası okul yüzünden bir türlü vakit bulamıyorum.Çarşamba ya da perşembe günü söz diyeyim. :dyg:
Sen mantıklı bir hanıma benziyorsun oysaki , senin burada sebzeler kahrolsun denen lazimdi:bekle