Oyun Forumdan Bir Üye İçin İsim Vererek Yorum Yap

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
Merlin işn gerçeği önüme konan her yemeği yerim ama öyle ya olsa da yesem dediğim hiç bir yemek yok.Bazen çok canım cekerse ızgara balık fialn bayıla bayıla yerim.Onun dışında genel balık ev salata türü , soğuk meze türü.Onlar da belli başlı olanlar

Angie Selamlar,
Özellıkle dikkatimi çekmedi , yine de yakalandın.

Merlin işn gerçeği önüme konan her yemeği yerim ama öyle ya olsa da yesem dediğim hiç bir yemek yok.Bazen çok canım cekerse ızgara balık fialn bayıla bayıla yerim.Onun dışında genel balık ev salata türü , soğuk meze türü.Onlar da belli başlı olanlar

Angie Selamlar,
Özellıkle dikkatimi çekmedi , yine de yakalandın.

Tamam abi bir daha olmaz. :benmi:

Zeki şey :p
Nasıl düşünemedim ki. Bu aptallıkla beni nasıl yönetici yaptılar? :p
Niye gizleneyim be. Yemedim ya profilini. :p
:hıı::hıı::hıı:
Estagfurullah.
Aptal demedim , demem de.
Neyse seni trollemeyeceğim.Güzel güzel sohbet edeceğim:hıı::hıı:

Elia birileri dün eve gidince ruj şeylerini gönderecekti whatsapp'tan amaaaa noldu acabasıı gidemedi mi eve :krn:

:hıı::hıı::hıı:
Estagfurullah.
Aptal demedim , demem de.
Neyse seni trollemeyeceğim.Güzel güzel sohbet edeceğim:hıı::hıı:

Espri yapıyorum be desen nolacak. En kötü banlarım seni. :p şaka şaka diyebilirsin istediğini. Naber bakalım?

Elia birileri dün eve gidince ruj şeylerini gönderecekti whatsapp'tan amaaaa noldu acabasıı gidemedi mi eve :krn:

Yaa dünden beri her an aklımda ama yarın proje sunumu yapmam gerekiyor lanet olası okul yüzünden bir türlü vakit bulamıyorum. :liv: Çarşamba ya da perşembe günü söz diyeyim. :dyg:

Espri yapıyorum be desen nolacak. En kötü banlarım seni. :p şaka şaka diyebilirsin istediğini. Naber bakalım?

En iyi ihtimalle banlarsın.Çok işime gelir aslında
İyi diyelim iyi olsun.Sen nasılsın

@ÇalıKuşu nerdesin :

Yaa dünden beri her an aklımda ama yarın proje sunumu yapmam gerekiyor lanet olası okul yüzünden bir türlü vakit bulamıyorum. :liv: Çarşamba ya da perşembe günü söz diyeyim. :dyg:

oyş, pardon o zaman düşüncesizlik ettim :lls:
kolay gelsin canımımiçi. :anla:

La'edri Ay meze dedi.. Meze.. Mezeler galp ben.. Soğuklu-sıcaklı mezeleerrr.. :anla: Kerevizden on numara zeytinyağlı soğuk mezeler olur ama yine de sen bilirsin.. :kaç:

@Merlin

Mesela ben közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan yogurlusuna bayılırım.
Onun dısında yogurtlanmıs havucun uzerıne azcık zeytın yagı gezdıreceksın.
Acılı ezme bayılırım.
Mesela izmire has olan Atom adında ki mezeye bayılırım.
Ama kereviz sevmiyorum.

La'edri Tekmilli fava, köz patlıcan ezmesi, babagannuş, köz patlıcan salatası, peynir dolgulu köz kırmızı biber kızartması, kalamar&tarator sos, şakşuka, Ajvar, Topik, humus ve diğerleri.. Şimdi ben bir liste yapsam bitmez, sonra benim sufle isteği döner dolaşır mezeler olarak değişir.. :dyg:

Senin bahsettiğin şey acı yaa, acı kuru biberleri kızartmak suretiyle daha da acılaştırıp yapıyorlar.. Afiyet olsun ne diyim.. :yok:

Geri