Oyun Forumdan Bir Üye İçin İsim Vererek Yorum Yap

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
çok iyiyim çünkü beni sonunda etiketleyebildin (:
sen nasılsın ?

Ya telefonun karakteri değişik ondan sanırım. Nickini adres çubuğunda yazdım da öyle etiketlendi. Önce böyle değildi iosta. Anlamadım. Neyse artık. İyi sayılır. Biraz uyudum başım çatlıyor. Karmaşık rüyalar da gördüm. :aeg:

Ya telefonun karakteri değişik ondan sanırım. Nickini adres çubuğunda yazdım da öyle etiketlendi. Önce böyle değildi iosta. Anlamadım. Neyse artık. İyi sayılır. Biraz uyudum başım çatlıyor. Karmaşık rüyalar da gördüm. :aeg:

bu vakitlerde uyumak kötü yapar insanı
bol bol etiket isterim ona göre (:

Geç olmadan gel bir el de senn verrr

Yerindeee yansın aşk ateşi

Uzun da kalma doğrusu buysa

Bize yeter aşkın saniyesiiiii

çiki çiki çikii

Saabaha kadar oynayalımm dens edelimm.:***

Öptüm @Larien balı.

Heee gülü solana dek seni ölene dek asgzhjd.ddx

Kim sıktı kız benim canımı :hıı:
Dur yaf yanlış alarm celallenme:anla: sıkılınca ben söylerim :parti:
Balkız.

Sıkılmasın da zaten. Şurada parmakla sayacaklarımın arasındasın. İyi ol ki düşünmeyeyim canım. :k1:

Merlin
Bamya konusunda hem fikiriz ama kereviz de anlasamıyoruz.Biildiğiniz kimyasal silah kendileri insanın kafasına atsanız yarabilir.Ölümcül tehlikesi var , brüksel lahanası ve brokoli seviyorum demeyin düşer bayılırım.Ben haftanın üç gübü o brokoli corbasını içmek zorunda olan bir koca olarak nefret ettim kendilerinden

Shinigami sence hangileri sebzeden sayılmasın?

Ben tum sebzeleri seviyorum La'edri, o yuzden hepsinin yeri ayri, canlarim onlar benim :D
Hele bir yesil domates yemegi var hic sorma : )) Yogurtlayip hupleteceksin

Ben tum sebzeleri seviyorum La'edri, o yuzden hepsinin yeri ayri, canlarim onlar benim :D
Hele bir yesil domates yemegi var hic sorma : )) Yogurtlayip hupleteceksin

Sen mantıklı bir hanıma benziyorsun oysaki , senin burada sebzeler kahrolsun denen lazimdi:bekle

Merlin ben bir konuda yorum yapınca o konunun baska bırı tarafından cok sevılıyor olmasından cok korkarım.
Nideeeeeeeeeeeeeeen çunku , tartısma cıkıyor , tartısma cıkınca ben gerılıyorum , gerılınce sınırlı oluyor , sınırlı olunca kırıcı oluyorum kırıcı olunca hayat hıc guzel degıl.

La'edri Hiç de kırıcı değildin oysa ki?.. :raskolnikov: Şimdi ben sana avokadoyu da çok severim desem çarpıntın tutar da ay bana bi'şeyler oluyor der misin acaba?.. Kafamda deli sorular.. :şaşkın:

Ayrıcaaaa, annem bugün bana portakallı kereviz yapmış.. :dyg:

La'edri Hiç de kırıcı değildin oysa ki?.. :raskolnikov: Şimdi ben sana avokadoyu da çok severim desem çarpıntın tutar da ay bana bi'şeyler oluyor der misin acaba?.. Kafamda deli sorular.. :şaşkın:

Ayrıcaaaa, annem bugün bana portakallı kereviz yapmış.. :dyg:

Avakado , ay bana abi şeyler oluyor:kaç:
Ben kerevizi hiç yemedim, yemeden de nasıl diyeyim ön yargılı olmak istemem , bak mesela gecen bir seker pancarı turşusu yedım sonra Allah belamı verdi.Mutlaka bir yerde önüme gelirse denerim ama özellikle sevdiğim tatlar değil.Mesela ben Eti ve tavuğu da bayıla bayıla yemem.
Ya ben düşündüm de galiba , fotosentez filan yapıyorum herhalde ; ben hiç bir şey sevmiyormusum besın ıhtıyacımı nasıl karsılıuorum acaba ? kafamda yıne delı sorualr

Angie selam vereceksen selam verebilirsin , bakıp bakıp kaçma

Geri