Forumdan asla biriyle sevgili olmam diyen üye

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Her an her şey olabilir, ölümlü dünya.

Olmayın olm sonra durmadan kavga edersiniz o konuya neden girdin, bu konuda o sana neden boyle dedi, o onla konusabilir sanane sen o musun birak o onla konussun. Neden dm'desin vb
Ben jubile yaptigim icin su an bekar bile olsam asla forumda sevgili yapacak kadar aptal olmazdım. Gidin real de canli kanli dokuna dokuna sevgili olun.
Burada basiniza surekli sorun cikar ben uyandırıyımda...

Çok yaşlıyım bu tarz şeyler için artık...

Forumda daha önce bi sevgilisi olup, Reelde görüştüğünde karşı tarafın beklentilerini karşılamadığı, dolaylı ya da direkt olarak kendisine belli edilmiş üyedir.
bakmayın tövbe ettiğine ilk mavi boncukta erir gider

Kısmet neyse o olur. Akıl ve gönül birbirinden çok farklı işler. Seveceğini sanırsın, sevemezsin.

Yani büyük konuşmak istemem ama benden geçti. Gençlere yol açalım. Hoş şu ara kimseye gönül falan vermek istemiyorum.
-sabahına aşık oldu skşskal-
Allah koru ya rabbi sklsms

forumdan asla biriyle sevgili olmam

Bence sayalım. Çünkü burada biriyle iki muhabbet edince yürüyor muamelesi yapıp dedikodu yapıyolla. Sorsan asla dedikodu sevmezler ama sklks
ay angiem sen konuşmadan bana sor..tanışmasam da tanıdım çoğunu.
bu arada aşkım üyeleri merak edenler fav

sevgili olmak yok sadece flört.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
konunun dışında
bir izlenimimi paylaşacağım
konularda pmlerde flört fetişisti olanlar var araya baska bir kız girdimi o kız üye ortadan kayboluyor öbür kızla çatışma halleri başlıyor 108 gün foruma girmiyor sonra geliyor yoklama yapıyor : D

Çoluga cocuga karistik artik
Ama eskiden guzeldi ayni imzayi yapmalar ayni avatari kullanmalar falan :D
Yaslandim resmen anilaaarrrrr

aşkım bu gün ne kadar farklı görünüyorsun yazı tipini mi değiştirdin ? gibi muhabbetlere sebebiyet verebilir. tinder'dan tanışıp evlenen insanları gördükten sonra forumdan sevgili yapanları yadırgamıyorum.

Geri