-
-
-
-
-
aynı üyenin forumdan sevgili yapma olasılığı? aaaa nekadrda ben şakaşaka
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nickalim.dilimi eşek arıları soka. geçmişte neyi büyük konuştuysam başıma geldi…..
eski çok… gençtim o zamanlar samu. burada değil.nickalim.
Forum dışında hiç oldu mu manito..Hic forumda sevgilim olmadi. Millet neler yapiyor aman yarabbi evlerden uzak
Ayy tas degiliz sende Run. Ben asklarin kadiniyim mpForum dışında hiç oldu mu manito..
Bir şey demedim canım, öylesindir muhakkak.Ayy tas degiliz sende Run. Ben asklarin kadiniyim mp
Valla bir dm ile baslayip direk numara isteyende oldu. Naber canini sıkan biri varmi diyip kaybolanda .... varmi bende o goz. Ulasilmaz hatunum ben. TURKAN SORAY KURALLARIM VAR.Bir şey demedim canım, öylesindir muhakkak.
Peki hiç forumda yürüyen oldu mu.. var mı arıza yapan falan, alalım ifadesini.
Aşk kadını sezo.
Yaz bakalım aradığın kriterleri.. millet ona göre yazsın sayın Türkan Sezen Şoray hanımcığım.Valla bir dm ile baslayip direk numara isteyende oldu. Naber canini sıkan biri varmi diyip kaybolanda .... varmi bende o goz. Ulasilmaz hatunum ben. TURKAN SORAY KURALLARIM VAR.
Not: Kadir Inanirini ariyor. Yok yok gibi:/
Ayy Allah cezaniii... ayy iste oyle Runcigim. Bence bu konuda kriterler yazilsin xddYaz bakalım aradığın kriterleri.. millet ona göre yazsın sayın Türkan Sezen Şoray hanımcığım.
İnsanları bilgilendirme yap, sonra forumda manitom olmadı diyorsun.. millet çekiniyor iletişime geçmeye. Gelir mi bir fotihayranların için.
Sen birini gözüne kestir önce, sonra gel analizini yapalım.. sen bence çok sert duruyorsun, kuralları biraz gevşek tut. Öncelikle kendinle ilgili bilgiler ver, kimse bir şey bilmiyor.. hakkında bilinen tek şey hamuru yamuk açtığın ahahah..Ayy Allah cezaniii... ayy iste oyle Runcigim. Bence bu konuda kriterler yazilsin xdd
Ama beni begeniyorsa her halim ile guzel ve cekici geliyorumdur ahahahh. Selam sezen gucumu topladim ve kapina geldim senden hoslaniyorum" diyemiyorsada ne bilim artik.. gitsin bi yerde ustune toprak atsin.Sen birini gözüne kestir önce, sonra gel analizini yapalım.. sen bence çok sert duruyorsun, kuralları biraz gevşek tut. Öncelikle kendinle ilgili bilgiler ver, kimse bir şey bilmiyor.. hakkında bilinen tek şey hamuru yamuk açtığın ahahah..
Evet çocuklar duydunuz Sezen hanımı.. böyle yiğit adam arıyor, mangal gibi yüreği olan.Ama beni begeniyorsa her halim ile guzel ve cekici geliyorumdur ahahahh. Selam sezen gucumu topladim ve kapina geldim senden hoslaniyorum" diyemiyorsada ne bilim artik.. gitsin bi yerde ustune toprak atsin.
Senin gozune kestirdigin biri varmi homm? Yeni uyeler pek cetin cikti..
Analizin harika. Keklerimin hakkini yedirmem sus .ppp ooo gizli demekk... niye kankilikle bitiyor kendine sordunmuEvet çocuklar duydunuz Sezen hanımı.. böyle yiğit adam arıyor, mangal gibi yüreği olan.
- cimri
- Türkan Şoray kuralları var
- pasta börek yamuk ve yanık yapar
- sinirlenince küfür eder
- Ahmet Kaya sever
Evet öne çıkan özellikleri.. varsa delikanlı çıksın ortaya..
Ben mi Sezen hanımcık, ben gizli flörtçü canım. Sonu kamkilik ile biten aşkların adamı ahhah.
Kızlar sen çok iyi adamsın, manito olursak seni kaybetmekten korkuyorum diyor.. hepsi sahtekarAnalizin harika. Keklerimin hakkini yedirmem sus .ppp ooo gizli demekk... niye kankilikle bitiyor kendine sordunmu