Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bayram cikolatasi 🍫✨️
Cikolata molasi 🍫

bölüşelim tabi..abur cubur çekmecesine şöyle bir baktım; bir değil, birkaç çikolata verebilirim. hem de gofretli.lgjf @Swat çizi yesin, onun şekeri var......
@Randius @kült ablası @Ophelia @Zeyna @ne @Hatem @Slash @DUHAN @Oggy @leavemealone @hsjdjdkd @Melis @Raskolnikov @RK @Canis Major @glu @mlshc @Tomris @Sim @W @Süreyya @döngüsel
Ekli dosyayı görüntüle 130626
oha, 65146 kişi etiketlemişim.jfhjfgh e, gofretleri bölüşün artık, çocuklar............
Bak şRfsz evladıyım yırtarım çikolata paketini ha
çıkışa gel len hayır mı???Bak şRfsz evladıyım yırtarım çikolata paketini ha
Hayırın yolları bayır la gar-deşşş…çıkışa gel len hayır mı???
ismini ver bana isminiHayırın yolları bayır la gar-deşşş…
Olmas kojam kısar .sismini ver bana ismini
Haylayfı alıyorum, en bi sevdiğim. 😍😍😍abur cubur çekmecesine şöyle bir baktım; bir değil, birkaç çikolata verebilirim. hem de gofretli.lgjf @Swat çizi yesin, onun şekeri var......
@Randius @kült ablası @Ophelia @Zeyna @ne @Hatem @Slash @DUHAN @Oggy @leavemealone @hsjdjdkd @Melis @Raskolnikov @RK @Canis Major @glu @mlshc @Tomris @Sim @W @Süreyya @döngüsel
Ekli dosyayı görüntüle 130626
oha, 65146 kişi etiketlemişim.jfhjfgh e, gofretleri bölüşün artık, çocuklar............