Ben kedi alamadim ama sana bir cikolata alayim dostum .d@Xasthur un kedisi nerde acaba hanii![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kedi alamadim ama sana bir cikolata alayim dostum .d@Xasthur un kedisi nerde acaba hanii![]()
Beni böyle kandıramazsın adres veriyorum jfkdjabur cubur çekmecesine şöyle bir baktım; bir değil, birkaç çikolata verebilirim. hem de gofretli.lgjf @Swat çizi yesin, onun şekeri var......
@Randius @kült ablası @Ophelia @Zeyna @ne @Hatem @Slash @DUHAN @Oggy @leavemealone @hsjdjdkd @Melis @Raskolnikov @RK @Canis Major @glu @mlshc @Tomris @Sim @W @Süreyya @döngüsel
Ekli dosyayı görüntüle 130626
oha, 65146 kişi etiketlemişim.jfhjfgh e, gofretleri bölüşün artık çocuklar............
Çiko kalmamış hepsini bitirmişler.. bunlardan çiko mu kalırdı bana zaten….abur cubur çekmecesine şöyle bir baktım; bir değil, birkaç çikolata verebilirim. hem de gofretli.lgjf @Swat çizi yesin, onun şekeri var......
@Randius @kült ablası @Ophelia @Zeyna @ne @Hatem @Slash @DUHAN @Oggy @leavemealone @hsjdjdkd @Melis @Raskolnikov @RK @Canis Major @glu @mlshc @Tomris @Sim @W @Süreyya @döngüsel @Lena
Ekli dosyayı görüntüle 130626
oha, 65146 kişi etiketlemişim.jfhjfgh e, gofretleri bölüşün artık çocuklar............
Duhan’a verme. O dün benimkini yedi… çikolatamı…
terbiyesiz herif.Duhan’a verme. O dün benimkini yedi… çikolatamı…