Forumdaki Multi Nickiniz

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Şu iki mesaj bir biriyle çelişmiyor mu?

Neyse benim de multi hesaplarım var aslına bakarsanız Peptidoglycan benim hesabım bunu forumsaldeyken nick değişimi ile akalı bir durumdan açmıştım sonra verdikleri sözden döndüğü için yönetim öyle kalmıştı birde Dictatious benim hesabım o da forumsalı sattıkları ilk gün kendi hesabıma giremediğim için açtığım bir hesaptı.

Ayrıca bende konuya hatem benim multi demeye gelmiştim hatem önce davranmış...

Celisen kismi nedir?

Dedim ya, biriniz "yakaladığımız gibi öpüyoruz" diğeriniz "biliyoruz ama ellemiyoruz" demişsiniz.

Bazi arkadaslar kendi nickleriyle girmiyor, biriseylere kirilip, uzulup,darilip ne bileyim bir sure ortadan kaybolmak istediklerinde “ zararsiz “ bir sekilde forumu gezenleri es geciyoruz.

Bazisida ortalik karistimak icin giriyor, onlari gozlerinden opup ugurluyoruz. Olay bundan ibaret..

Bazi arkadaslar kendi nickleriyle girmiyor, biriseylere kirilip, uzulup,darilip ne bileyim bir sure ortadan kaybolmak istediklerinde “ zararsiz “ bir sekilde forumu gezenleri es geciyoruz.

Bazisida ortalik karistimak icin giriyor, onlari gozlerinden opup ugurluyoruz. Olay bundan ibaret..

Sonuç olarak yazdığınız mesajlar çelişmiş, bende bundan bahsettim ulan ne yazarsam olay haline getiriyorsunuz.

Şu iki mesaj bir biriyle çelişmiyor mu?

Neyse benim de multi hesaplarım var aslına bakarsanız Peptidoglycan benim hesabım bunu forumsaldeyken nick değişimi ile akalı bir durumdan açmıştım sonra verdikleri sözden döndüğü için yönetim öyle kalmıştı birde Dictatious benim hesabım o da forumsalı sattıkları ilk gün kendi hesabıma giremediğim için açtığım bir hesaptı.

Ayrıca bende konuya hatem benim multi demeye gelmiştim hatem önce davranmış...

Allah allah ne dedik alper?

Biriniz yakaladığımız gibi "öpüyoruz" demişsiniz, diğeriniz "biliyoruz ama ellemiyoruz" demişsiniz buna dikkat çektim yoksa bana ne ne yaptığınızdan lan ne dersek olay oluyor arkadaş. akjdasdklj
O zaman sana anlayabileceğin şekilde söyleyeyim. Art niyetli olanları patlatıyoruz, art niyetli olmadığına inandıklarımızı uyarıp birleşim yapıyoruz.
Ve benimle lanlı yoğurtlu konuşma ben seninle öyle konuşmuyorum.

Başta bu şekilde yazın o halde arkadaşım ya da her söylediğim şeyi büyütüp tribe girmeyin, başta ikinizin de yazdığı mesaj olduğu şekilde yorumlandığında çelişiyor göreceli bi kavram mı sanki yaptığınız yorumlar allah allah.

Herkes tanidigi biri icin benim multim esprisini yaptiysa, Bel far niente de banlandiysa konu kilitlenebilir.

• Beğen
Tepkiler: Min
Evde Hilal işte malumatfuruş mutfakta Alaverez yatakta @iç oğlanı

Kamil0920 sen değil misin?
Akznj
images

Buraya banlanmasini istediklerimizi mi yaziyoruz :p

Som agzimi acmisim yine belfor ucmus.

Bu multin acaba Fransa'ya mı gidecek yoksa ameliyat mı olacak.

Geri