Forumdaki Multi Nickiniz

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Öncelikle konuyu yönetime danışarak açtım.Herkes kullanmadığı sürece banlanmayacak bunun sözünü verdi yönetim.
Sizlerin de açtığı multi nickler var mı varsa hangi nickler?

Yıllar önce bir kere Maria Puder ile özelde sohbet ederken bana multi nicklerini söylemişti şaşırmıştım.
Sonra ben de girdim bu işlere xd
Belki banlanırsam kullanırım diye multi nick almıştım bitane önceden.

Benim multi nickim : 500T

Sizlerin var mı varsa nedir nickleriniz?

Multi nickname 'im yok. Gerek duyacağımı da zannetmiyorum. 500t çok iyiymiş ama. Cama yapışarak yaptığım yolculuklar geldi aklıma. [emoji849]

Aslında çok iyi bir deney yapılır da neyse yok maalesef kısaca.

Ben boyle bir soz vermedim. Yakalarsak opuyoruz multi uyelikleri haberiniz olsun.

Yonetimden hangi arkadas verdi size bu sozu İmam Kallavi?

Bende vermedim. Trollüyor milleti fakeleri çıkarmak için ama biz zaten biliyoruz bir çoğunu :cool:

Ben boyle bir soz vermedim. Yakalarsak opuyoruz multi uyelikleri haberiniz olsun.

Yonetimden hangi arkadas verdi size bu sozu İmam Kallavi?

kimse öyle bi söz vermedi forum ne kadar dürüst baksana tek multi nicki olan benmişim xd
utandım kendimden bu kadar saf ve temiz insanın içinde
hem yakalanmak istemeyeni asla yakalayamazsınız.
mesela istesem multi nicke tabletten evdeki wifi ile girerim normal nickime tlfndan mobil veriyle girerim nasıl anlaşılacak xd

kimse öyle bi söz vermedi forum ne kadar dürüst baksana tek multi nicki olan benmişim xd
utandım kendimden bu kadar saf ve temiz insanın içinde
hem yakalanmak istemeyeni asla yakalayamazsınız.
mesela istesem multi nicke tabletten evdeki wifi ile girerim normal nickime tlfndan mobil veriyle girerim nasıl anlaşılacak xd

Uyardigimiz cok arkadaslar oldu. Bazi oylamalarda fake nickle oy kullanmaya dahi kalktilar.

Biz uyeleri rencide etmek istemedigimiz icin ses etmiyoruz, anlamadigimizdan degil. Yonetimden izi aldim felan demissin o yuzden sordum.

Fake uyelik kullananlar genelde soylemez bunu :)

Bu konu çok karmaşık çıktı, yine kendimi cahil hissediyorum. Teşekkürler.

eskiden böyle konular nasıl sallardı forumu .s.s
hey gidi gençlik :honk:

birini birletirdik. diğer ıkı tane daha var . onlar kalsın tabıkı bunlar forumsal zamanında kalma :) mesela Oggy hatırlar Database olayını . ama onları alırsam forum üyeliğim 3 sene önceye gider :)

ama biri gelse desekı benım multı nıkım su kızın bırı şok olur ben onunla sevgılımı oldu dıye :) oysa evet suan dostum dediğin adamla zamamla sevgili idin :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kedim mecnun için multi üyelik almak istiyorum...
Miv miv diye her konuma yorum yaptırmak istiyorum. Arada bir annecim bugün çok güzelsin leyla'dan bile, bu akşam aldığın ıslak mamayı sevdim yazsın mesela.
Benim instagram annelerinden neyim eksik

Geri