Forumdaki Multi Nickiniz

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Birinin multisini deşifre ettim ama ifşa etmek istemiyorum.
Boş vakitlerimde tüm mesajlarını taradım.
Her attığı iki yorumdan birinde kendi orjin üyeleğine övgüler yağdirmiş ml.

Ahaha aynı multiye giriyormuşuz.
Banlanabilir evet. Ben o üyeliğe girip kendi kendime laf sokup kavga ediyorum....

:D:D
İlginç bir deneyim :aze:

Ben de grifikir'e sataşmayı düşünüyorum, sinirlenmiyor, ne kadar dayanabilir denicem...

• Beğen
Tepkiler: Aze

Ve bana bunu söylemedin....
Hemen yaz bekliyorum özelden.

Iyyy.
Ben herhangi bir üyeliğini seviyor muyum o iki çarın
Dikkat ettiniz mi

Ben boyle bir soz vermedim. Yakalarsak opuyoruz multi uyelikleri haberiniz olsun.

Yonetimden hangi arkadas verdi size bu sozu İmam Kallavi?

Bende vermedim. Trollüyor milleti fakeleri çıkarmak için ama biz zaten biliyoruz bir çoğunu :cool:

Şu iki mesaj bir biriyle çelişmiyor mu?

Neyse benim de multi hesaplarım var aslına bakarsanız Peptidoglycan benim hesabım bunu forumsaldeyken nick değişimi ile akalı bir durumdan açmıştım sonra verdikleri sözden döndüğü için yönetim öyle kalmıştı birde Dictatious benim hesabım o da forumsalı sattıkları ilk gün kendi hesabıma giremediğim için açtığım bir hesaptı.

Ayrıca bende konuya hatem benim multi demeye gelmiştim hatem önce davranmış...

Forumlar birleşince foruma girememiştim.
Raskolnikov bir konuda en güzel nick benim diye kendini övüyordu, GerçekRaskolnikov nickini aldım. Sansürsüz kısım için oy verirken fark edildi, sildiler.

Neyse benim de multi hesaplarım var aslına bakarsanız Peptidoglycan benim hesabım bunu forumsaldeyken nick değişimi ile akalı bir durumdan açmıştım sonra verdikleri sözden döndüğü için yönetim öyle kalmıştı birde Dictatious benim hesabım o da forumsalı sattıkları ilk gün kendi hesabıma giremediğim için açtığım bir hesaptı.

Ben senden önce düşündüm bunu.Hem izin vermeyiz deyip hem neden biliyoruz dedikleri halde görmezden gelsinler dedim.
Sanırım kesin delil olmadığı için bilseler de ıspatlayamadıkları için bişey yapmıyorlardır diye düşündüm.

Ben senden önce düşündüm bunu.Hem izin vermeyiz deyip hem neden biliyoruz dedikleri halde görmezden gelsinler dedim.
Sanırım kesin delil olmadığı için bilseler de ıspatlayamadıkları için bişey yapmıyorlardır diye düşündüm.

Arkadaşlar ne çok biliyorsunuz öyle siz ya. Bırakın da bizde kendi hesabımızı kitabımızı yapalım ney uygun ney değil onun kararını biz bilelim.

Arkadaşlar ne çok biliyorsunuz öyle siz ya. Bırakın da bizde kendi hesabımızı kitabımızı yapalım ney uygun ney değil onun kararını biz bilelim.

Allah allah ne dedik alper?

Biriniz yakaladığımız gibi "öpüyoruz" demişsiniz, diğeriniz "biliyoruz ama ellemiyoruz" demişsiniz buna dikkat çektim yoksa bana ne ne yaptığınızdan lan ne dersek olay oluyor arkadaş. akjdasdklj

Geri