Forumdaki karakterlerin hayatlarını merak etmek.

Konu sahibi son olarak 3002 gün önce görüldü
Bana fotoğrafçı mısın diye soruyorlar, facebooka larien zeynep yazıp çıkan kişinin ben olduğuma inanmak... len deli misiniz asjsh

yapmayın, buna inanmanız cidden beni üzüyo.

Son düzenleme:
Ben merak ettiklerimi, gidip insan gibi kendisine sorup, ondan ogreniyorum mesela : ))

İnsanlar böyle yapıyür...

feyse yazmayın direkt gugula yazın instagramı falan da var ekleyin

shsgsg sen ilk değilsin @Gamer, bu sebepten beni evli sanıp hakkımda dedikodu çıkarmışlardı... bu kısım beni çok üzmüştü... kısmetim kapandı hep........ en azından sen insan gibi sordun :d

niye kabul etmedin peki aldgkfh :(
mastor da bana evli demiş göt, onu napcaz kusura bakma sinirlendim

Hahah :D ya ben o zaman acemiydim işte, halbuki alsana dalgaya dnsb :( nerden baksan salaqlıque.

Ya ben seni evlendin sanmıştım hakketten :(

neyse yarın yanına gidiyorum bunların hepsinin hesabı sorulacak

Evlendi demedim.​
Eğlendi dedim.​
Mastor'da yalan bitmez, ay söylemez.​

çok acı bir durum.
kardeşim git kendi hayatınla ilgilensene tövbe estf
sefil hayatınla dicektim pardon

Merak etmekten yana hayatını yönlendirmeye calısanlar var bu forumda kendi hayatı çok kusursuzmuş gibi birde akıl verir ya hani realde karşına alıp 2 muhabbet etmezsin öyle bir şekli şemali vardır ama işte burda gelir sana akıl verir lol

Tuhaf ve garip davranışlar sergileyen insanlar her zaman merak edilir.Ancak genelinin arka planında öyle şahşahlı bir hikaye yoktur.
Çünkü zor şeyler yaşayanlar;o zor günler hakkında konuşamaz.Bu yüzden de sırf ilgi için farklı karakterlere bürünüyorlar.Yoksa merak edilecek bir yanı yok hiçbir üyenin.

Geri