Forumdaki kadınların gruplaşması .p

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
iyi tamam gruplaşabilir herkesler, ama sallamasalar bir de tanımadıkları insanlar hakkında
şuraya ortaya yazamayacakları şeyleri orda burda fıs fıs yapmasalar mesela
ciddi dava açılacak tipler var yalan yanlış milletin arkasından atıp tuttukları için, şöyle düşündüm de zaman içinde mesela hakkımda söylenenleri...keşke o vakitler had bildirseymişim, bazılarına lazım gerçekten de, korkunç gruplarınızda ne söylediklerinizi biliyorum yani merak etmeyin .p
yoksa insanlar iyi anlaştığı kişilerle tabi ki birlikte olur, grup ya da birebir

grup sevmiyorum
benden kankiş tontiş de olmaz zaten

kan görüyorum hocam vahşet görüyorum

Ben şahidin olurum Ebru, Ne dersen Okey derim, yapmışlardır Ebru yalan söylemez derim. Senin gibi mülayim birini dellendiren güruh bana neler yapmaz ki.
Sende Nalet gelsin de .p

İlk dönemler pek bir şey anlayamamıştım

Geldiğimde bir kaç kişi ile aramda ön yargı ve yanlış anlaşılmalardan kaynaklı bir takım sorunlar yaşadım Simdi kimse ile bir sorunum olmamakla beraber herhangi bir guruba da dahil değilim lakin insanlarla aramdaki sorunlara son vermiş olmam bir kaç kişinin benden uzaklaşmasına neden olmuş gibi :)

İlk dönemler pek bir şey anlayamamıştım

Geldiğimde bir kaç kişi ile aramda ön yargı ve yanlış anlaşılmalardan kaynaklı bir takım sorunlar yaşadım Simdi kimse ile bir sorunum olmamakla beraber herhangi bir guruba da dahil değilim lakin insanlarla aramdaki sorunlara son vermiş olmam bir kaç kişinin benden uzaklaşmasına neden olmuş gibi :)
Kim uzaklaşanlar hadi söyle )

iyi tamam gruplaşabilir herkesler, ama sallamasalar bir de tanımadıkları insanlar hakkında
şuraya ortaya yazamayacakları şeyleri orda burda fıs fıs yapmasalar mesela
ciddi dava açılacak tipler var yalan yanlış milletin arkasından atıp tuttukları için, şöyle düşündüm de zaman içinde mesela hakkımda söylenenleri...keşke o vakitler had bildirseymişim, bazılarına lazım gerçekten de, korkunç gruplarınızda ne söylediklerinizi biliyorum yani merak etmeyin .p
yoksa insanlar iyi anlaştığı kişilerle tabi ki birlikte olur, grup ya da birebir
şikayet, dava vs. dilekçesi için kalemi kağıda dokundurtmaya bile değmezler ki :p

herkes kendine yakışanı yapar. içten pazarlıklı ve sinsi oksijen israfları her çağda vardı, var ve var olacaklar maaleseffff

Akp öyle bütünleşmiş ki seninle aksini istesende düşündüremezsin artik :p
Akp Ülkeyle bütünleşmiş ben naapıyım. Adam çıkıyor kazanıyor çıkıyor kazanıyor maarrem bile bişey yapamıyor. İnan benimle alakası yok olayın. Benim sayemde olmuyor bunnar yani. Adamlar beni Ülkenin asıl yöneticisi Aksakkalılardan sanıyor galiba :d
Tamam yaş 70 iş biymiş ama sakalım bilem yok bırak Akı

• Hehe
Tepkiler: ne
Geri