Jesse James
Altın Üye
Amaç zaten oydu da beni sığdıramadılar devasa foruma. 70 i geçtik halen duran forum ve belalılarımEğlenceli konu , eğlendim:p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Amaç zaten oydu da beni sığdıramadılar devasa foruma. 70 i geçtik halen duran forum ve belalılarımEğlenceli konu , eğlendim:p
Sen had bildirme Ebru kızım. Biz seni mülayim tatlılığınla sevdik. Yakışmaz sana ♡
1 kişiye 10 kişi yazıyordu kavga olunca online üye sayısı 250 kişiye çıkıyordu.. .dSms le çağırıyolar, olay var diye amsfjsgkl
Oooo Emre1 kişiye 10 kişi yazıyordu kavga olunca online üye sayısı 250 kişiye çıkıyordu.. .d
Kim uzaklaşanlar hadi söyle )İlk dönemler pek bir şey anlayamamıştım
Geldiğimde bir kaç kişi ile aramda ön yargı ve yanlış anlaşılmalardan kaynaklı bir takım sorunlar yaşadım Simdi kimse ile bir sorunum olmamakla beraber herhangi bir guruba da dahil değilim lakin insanlarla aramdaki sorunlara son vermiş olmam bir kaç kişinin benden uzaklaşmasına neden olmuş gibi![]()
Nerdesin sen cee yapıp kaçıyorsun..Oooo Emre
Sensiiiiin !
Ya birine Teyze dedim , herif Akp dedi. Beni bu şehir boğuuuyooor.Ay bende seni gördüm sevindim jesse gitmesen iyi olur gitme gitme
şikayet, dava vs. dilekçesi için kalemi kağıda dokundurtmaya bile değmezler ki :piyi tamam gruplaşabilir herkesler, ama sallamasalar bir de tanımadıkları insanlar hakkında
şuraya ortaya yazamayacakları şeyleri orda burda fıs fıs yapmasalar mesela
ciddi dava açılacak tipler var yalan yanlış milletin arkasından atıp tuttukları için, şöyle düşündüm de zaman içinde mesela hakkımda söylenenleri...keşke o vakitler had bildirseymişim, bazılarına lazım gerçekten de, korkunç gruplarınızda ne söylediklerinizi biliyorum yani merak etmeyin .p
yoksa insanlar iyi anlaştığı kişilerle tabi ki birlikte olur, grup ya da birebir
Ya birine Teyze dedim , herif Akp dedi. Beni bu şehir boğuuuyooor.
Benimle birlikte dinlermisiniz litven
Onlar kendilerini biliyorlarKim uzaklaşanlar hadi söyle )
Akp Ülkeyle bütünleşmiş ben naapıyım. Adam çıkıyor kazanıyor çıkıyor kazanıyor maarrem bile bişey yapamıyor. İnan benimle alakası yok olayın. Benim sayemde olmuyor bunnar yani. Adamlar beni Ülkenin asıl yöneticisi Aksakkalılardan sanıyor galiba :dAkp öyle bütünleşmiş ki seninle aksini istesende düşündüremezsin artik :p