Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen yazmayana kadar fark etmedim sjhAdami hic anlamamissiniz bence.... gurup diyor grup demiyor... forum kizlari nasil gunes batisi gibi gozleri aliyor diyor....
Yani hep fark ediyordun.....Sen yazmayana kadar fark etmedim sjh
Tespitin bir harika.Biriyle küsünce bi beş kişinin daha size küsme durumu,yine birini sevince bi beş kişinin daha sizi sevme durumu olabiliyo.Primer olarak değil,seconder olarak kaçınılmazdir genelde.
Ona göre vaziyet alın.
Benim bünyem pek alışık değil böyle şeylere ama saygı duyuyorum tabii
Tespitin bir harika.
Bak burda çok haklı konuşuyorsun bende öyle bir darbe yedim bi arkadaşım dan ben arkadaşlık konusunda fazla özveriliyim ama karşımdaki öyle olmadı ve sonunda bitti dediğin gibi kimseye körü körüne arkadaş dememeli / olmamalı.Tespit ve yadırgama amaçlı yazmadım.
Ha kişisel olarak hoşlanmıyorum fakat genel olarak doğrudur belki; köru körüne birine inanıp sevebilmek,koruyabilmek,grup halinde hareket etmek vb. Sosyolojik bi okumam da yok bu konuda. Arkadaşlık dedikleri böyle bi şey de olabilir. Işte ben böyle değilim.
Arkadaşlarim 'İhihihi nasıl olsa Murat bana kiyamaz' diye düşünmemeli.
Bide bu insanlar 30 üstü 35 ustu bile olabilir grisini sen düşün wtf. HshshshahaSürü psikolojisi
Aynı fikirler, aynı espriler, aynı davranışlar, aynı huylar vs vs vs vssss
Akıl yaşta olsa keşke skfhksBide bu insanlar 30 üstü 35 ustu bile olabilir grisini sen düşün wtf. Hshshshaha