hep banlı olduğundandır.Hiç anlam veremiyorum. Bir kişiyle kavga etmisligim yoktur bu forumda. Nedir olm bu kavga merakınız?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hep banlı olduğundandır.Hiç anlam veremiyorum. Bir kişiyle kavga etmisligim yoktur bu forumda. Nedir olm bu kavga merakınız?
ahgsdgashdasd la abi ya xdFEM dersanesi talebesi flörtöz konu açmış ya lan zamanındagızlara yanlamaya çalışmış kendince.
Rpg olabilir hacı , ama asıl mevzu forumların amacı neydi jajsjsHiç anlam veremiyorum. Bir kişiyle kavga etmisligim yoktur bu forumda. Nedir olm bu kavga merakınız?
Sevgiydi, emektiRpg olabilir hacı , ama asıl mevzu forumların amacı neydi jajsjs
Skym alyazmalım senaryosunu kanka.Sevgiydi, emekti
Doğru buddy exclusive o pc'ye gelmedi henüz jabsbdbdhdhYok kanka nasip olmadı daha ):
Buluşalım mı Klaus ?reel hayatta bu insanların cidden bulusup konustuguna veya konusacagına inanan varmı? cidden?
devlet bahçeli başlıklarından biri miydi yoksa? forumda ki. eğer biri ki'yi düzelttiyse gruplaşmayı neden düzeltmemiş ki? yeni yönetimle bunları oturup konuşacağız. (mesela yani)Biri de çıkıp başlığı düzeltelim dememiş. @Raskolnikov seni göreve davet ediyorum TDK müfettişi olarak… skljlsk
değil mi ama?... bu konuda size katılıyorum klaus bey.... imkanlar dahilinde; karşılıklı oturup sohbet etmemiş, bir fincan kahve içmemiş, bir kadeh tokuşturmamış kişiler var.... bu kişiler gurup olsa ne olur grup olsa ne olur.... teşekkürler....reel hayatta bu insanların cidden bulusup konustuguna veya konusacagına inanan varmı? cidden?
HayirBuluşalım mı Klaus ?
Hateme bak gidip hemen haber vermis dhdhshshsh sad