Forumdaki kadınların gruplaşması .p

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bence hepimiz bir araya gelsek rujumuzun, lip glossumuzun rengine vurulup link isteriz. sonra dağılınca foruma girip ''nihal'in glossu bile daha iyi duruyordu ayçiçek yağı ağızlı öğğ'' yazardık... alpha hayatının konusunu açtı resmen, övsem acaba yanına alır mı beni :/ bizzat kendisine anlatayım olanları.

bu gruplaşma işi niye bu kadar eleştiriliyor ben onu da anlamıyorum. aşırı güzel ve son derece normal ya.ben hepinizi nasıl seveyim şimdi. tabi ki bazılarınızı daha çok seveceğim ve onlar için hepinizi kılıçtan geçireceğim. ya ne olacak. gelip burda @x gibi konuşuyorsunuz. sevin sayın kardeş olun falan. üyesiniz siz üye kendinize gelin!

Her forumda muhakkak mevcut
Çok denk geldik
Her forumda kızlar bi gruplaşma içerisine girer, bazısı bunu daha profesyonelce yapar kullanıcılara daha samimi yakın davranarak kendi tarafına çekmeye çalışır
Forumda bir mevzu olduğunda biri değil hepsi gelir sürü halinde
Amaç ne
Kardeşimizi koruyok??
Bu eforu reel hayatlarında buluşup karşılıklı oturup muhabbet ederek harcamalarını öneririm
İnsanları da kendinizi de biraz rahat bırakın

Biri de çıkıp başlığı düzeltelim dememiş. @Raskolnikov seni göreve davet ediyorum TDK müfettişi olarak… skljlsk

Biri de çıkıp başlığı düzeltelim dememiş. @Raskolnikov seni göreve davet ediyorum TDK müfettişi olarak… skljlsk
devlet bahçeli başlıklarından biri miydi yoksa? forumda ki. eğer biri ki'yi düzelttiyse gruplaşmayı neden düzeltmemiş ki? yeni yönetimle bunları oturup konuşacağız. (mesela yani)

reel hayatta bu insanların cidden bulusup konustuguna veya konusacagına inanan varmı? cidden?
değil mi ama?... bu konuda size katılıyorum klaus bey.... imkanlar dahilinde; karşılıklı oturup sohbet etmemiş, bir fincan kahve içmemiş, bir kadeh tokuşturmamış kişiler var.... bu kişiler gurup olsa ne olur grup olsa ne olur.... teşekkürler....

Geri