nedebenmecnun
Gümüş Üye
Bana da öyle bi liste verildi.@Otantik Varoluş a kimlerle konusmamasi gerektigine iliskin listeyi teslim ettim..
Demek ki var böyle bişi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana da öyle bi liste verildi.@Otantik Varoluş a kimlerle konusmamasi gerektigine iliskin listeyi teslim ettim..
Listede olup olmadığını test etmek isteyenler olabilir, onlara cevap verebilir miyim?@Otantik Varoluş a kimlerle konusmamasi gerektigine iliskin listeyi teslim ettim..
Tabi ki benim sana guvenim sonsuz.. sey diyebilirsin mesela git burdan..Listede olup olmadığını test etmek isteyenler olabilir, onlara cevap verebilir miyim?
Ben mi..?ihtimal vermiyodum ama gercekten varmıs böyle liste falan veren harbiden gerizekalısınız ya
yok daha neler….sen böyle bos islerle ugrascak biri degilsin jujukom ama böyle bi tayfa var. kalbi kin ve haset dolu. yazık bi tayfaBen mi..?
Benimle konuşmaya teşebbüs etmeden önce jujudan izin aldınız mı diye de ekleyeceğim..Tabi ki benim sana guvenim sonsuz.. sey diyebilirsin mesela git burdan..
güzel kızların
ortak noktası belli
diğerleri mühim değil
kızlar kavga edince üzülüyorum
güzel kızların hepsi
karmayı seviyor

Çünkü Thalassa'nın arkadaşı olmak için Thalassa'nın +20 yaş farkı uygulaması var..bu sabah issizsizdim ve 1. sayfadan bu sayfaya kadar geldim, okudum. makaraniza tukureyim. yoruldum. ayaga kalkacak mecalim yoktu, simdi hic yok. ara ara karma'nin bu yorumlari belirledi ve kahkaha attim
thalassa:
Ekli dosyayı görüntüle 62777
merak ettim ihtiyari. lanet olsunÇünkü Thalassa'nın arkadaşı olmak için Thalassa'nın +20 yaş farkı uygulaması var..
Hiç anlam veremiyorum. Bir kişiyle kavga etmisligim yoktur bu forumda. Nedir olm bu kavga merakınız?acaba real'de bir araya getirsek süt liman mı olurlar , catfight'mı izleriz hep merak etmişimdir. neden insan gibi geçinmek varken kavga ederiz ki