Forumdaki kadınların gruplaşması .p

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hayır. Sürekli nickimi etiketleyip komiklik çabasındasın onu diyorum.
adama küfredip banlanan sen ve paygamberimize hakaret etmen ciddiyet değil, saygısızlıktır.
Neyse hadi yap komiklik. En azından dene

Yahu benim senin gibi takıntım yok ki etiket yasağı mı var?
Sen o mevzuda mı kaldın, siyaseti bıraktım savaşmayıp sevişiyorum artık (:
Al dinle, iyi gelir:

Bütün grupların kesişme kümesindeki kullanıcı olmak istiyorum, çok mu!

Onca gönderi okudum. Birinde bile adım geçmemiş. Bi Shini gördüm uzun bi mesajda sanırım melo yazmış (shiniye focuslanınca çok dikkat edemedim şahsi algılama); fakat o da meğer siğer shiniymiş şu beni taklit eden....

Ben güvenilmez ve iki yüzlüyüm gençler. Hepinizin arkasından konuşur küfürler kıyametler kopartırım. Sonra da gelir buraya ağlarım "ben yapmadım" diye.... Ha bi de unutmadan KARI-KIZ DELİSİYİM!! Kara kız da olabilir onu tam şaabamadım şimdi.

Artık beni daha iyi tanıyorsunuz. Devam devam bozmayın. Güzel gülüyoruz aidjisşalkdjfilaks

Her şeyi de bilme beee. Bizi ürkütüyosun..

Beni ne gruplara alıyorlar? ne grup konuşmalarını bana sızdırıyorlar? neyim ben p** mi? ayıp be...
Vallahi Türkiye'nin AB ye girme çabaları kadar çabalıyorum gruplara girmek için ama yok almıyorlar. Kardeşim alalım ama sıkılırsın bile dediler ya inanır mısın?

Ama sorsan herkesin arkasından konuşuyoruz... Hobilerim dedikodu yapmaktan vakit bulduğum zamanlarda kitap okumak ve müzik dinlemekm..

Güzel tespit siz siz olun kimseye birşey anlatmayin :)
Dostun gider dostuna anlatır.sonra o güzelim grubunuz dağılır.Birbirinize atar tutarsiniz.
bir gün ex arkadaşının dediklerini anlatıyor başkasına. Sonra gruplarda yer değişimleri başlıyor

henüz foruma girmemiş, bildirieri gören grup üyesi... 2 yaşlarında...
Screenshot_20201112-194618.jpg

Guruplar kurulunca haber verin sınır cizecegim hic kimse kimsenin topragina gecmesin :)

Onca gönderi okudum. Birinde bile adım geçmemiş. Bi Shini gördüm uzun bi mesajda sanırım melo yazmış (shiniye focuslanınca çok dikkat edemedim şahsi algılama); fakat o da meğer siğer shiniymiş şu beni taklit eden....

Ben güvenilmez ve iki yüzlüyüm gençler. Hepinizin arkasından konuşur küfürler kıyametler kopartırım. Sonra da gelir buraya ağlarım "ben yapmadım" diye.... Ha bi de unutmadan KARI-KIZ DELİSİYİM!! Kara kız da olabilir onu tam şaabamadım şimdi.

Artık beni daha iyi tanıyorsunuz. Devam devam bozmayın. Güzel gülüyoruz aidjisşalkdjfilaks

Her şeyi de bilme beee. Bizi ürkütüyosun..
gördüğü mesajı bile uyduruyor...
uzun mesajlarda shini falan yok, gözümüzün önünde yapma bari...
neyse shinikhan, hoş geldin şeker portakalı.
yan grubun üyesine şeker mi dedim naptım?

Ha unutmadan bi ekleme daha yapayım;

Arkadan sallamadan, korkusuz, sorgusuz delikanlı gibi yüzüme karşı konuşabilen insanlarla çevriliyim. Hepsi biliyor kendini zaten burada tek tek yazmama gerek yok. Evet grup var. Gangstayız oğlummm boru mu????

Kendini mutlu hissettiğin yere aitsindir sonuçta değil mi? Hepinize kocaman kalp <3

@Hatem seni ayrıca yerim seni sinsi hınzır. Grupsuz gruplaşan ve her şeyi sızdırma yetisine sahip über yetenekli ve yakışıklı tosbikim benim <3

Geri