biz dışarıya karşı grup grup durup siz gidince içimizde gluk gluk sevgi doluyuz, anlayamazsınız...
birbirinden hoşlanan kadar hoşlanmayan insanların olmasından daha doğal hiçbir şey olamaz, herkes birbirini sevseydi zaten orada bir gariplik aramalıydık.
kimisi bu çizgiyi daha sert çekiyor, kimisi birileriyle daha yakın olsa da kimseye karşı da tavır almıyor, kimisi anlamıyor bile...
ha birbirlerine trip atma, aa gittin düşmana selam verdincilik var mı bilemiyorum, isterseniz ilkokula geri dönüp salla da sümüğüne bak kıvamında da takılabiliriz, ne tatlı oluruz ya... kesin gamer benim saçımı çeker, ben de rotringimi bileğine saplarım, üf...
gördüğünüz grupları da yazın bari heyecan olsun...
ben mesela klara'nın bazı tavırlarından hoşlanmadığımı fark etmiştim ama onun sevdiği atıyorum süriyle forumda iletişim kurarım, ne bileyim hüma'nın yarışma sonrası hallerine çok anlam verememişimdir ama papatya'ya selam vermek de herhangi bir sorun göremiyorum, normal şeyler. .
bir gruba dahil olduğumdan değil kendi hissiyatlarımla ilerliyorum.
kaoslu bir konuyu nasıl ponçikleştirdim ama... havaya sallayıp atıp tutucaz zanneden erkekler ayağını denk alsın...
not: ismini verdiklerim rahatsız olursa silebilirim de allahın bildiği şeyleri kuldan saklamamak lazım diye düşünüyorum, bu aralar bi maneviyata mı yöneldim noldum ben...
aşırı ciddi konuştum, bana bi şeyler oluyor.