Forumdaki kadınların gruplaşması .p

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Ne güzel bi aralar sansürsüz forumumuz vardı ya. İçerisi ne güzel Ortadoğu gibiydi. Her türlü pislik iğrençlik vardı ama mutluyduk be... AB üyesi ülkelerin çifte standartlarını görmek zorunda kalmiyorduk... Hatta bize tiksinen gözlerle bakan ülkeler bile, Ortadoğu'ya karşı olanlar bile gizliden gizliye bizi izliyordu...

O günler geldi aklıma ): R.I.P

gördüğü mesajı bile uyduruyor...
uzun mesajlarda shini falan yok, gözümüzün önünde yapma bari...
neyse shinikhan, hoş geldin şeker portakalı.
yan grubun üyesine şeker mi dedim naptım?
Hatlarım karışmış çok mesaj okudum. Bomboş ama gereksiz çikolayt kapladı belleğimde :(

Burada bir gruba ait olmayan bir tek kişi varsa o da benim. İnsanların bir gruba ait olma isteği doğal bir duygu. Daha iyisini bulunca yeni gruba uyum sağlaması da normal. İnşallah ben de bir gün ait olduğum yeri bulurum. Nerede bilmiyorum ama nasıl bir yer olduğunu biliyorum.
Yazım yanlışın var başlıkta ama oda olsun.
Huri bahçelievler bekar kız sohbet muhabbet telegram grubumuz var alalım mı seni? Tek kız sen olursun.

biz dışarıya karşı grup grup durup siz gidince içimizde gluk gluk sevgi doluyuz, anlayamazsınız...
birbirinden hoşlanan kadar hoşlanmayan insanların olmasından daha doğal hiçbir şey olamaz, herkes birbirini sevseydi zaten orada bir gariplik aramalıydık.
kimisi bu çizgiyi daha sert çekiyor, kimisi birileriyle daha yakın olsa da kimseye karşı da tavır almıyor, kimisi anlamıyor bile...
ha birbirlerine trip atma, aa gittin düşmana selam verdincilik var mı bilemiyorum, isterseniz ilkokula geri dönüp salla da sümüğüne bak kıvamında da takılabiliriz, ne tatlı oluruz ya... kesin gamer benim saçımı çeker, ben de rotringimi bileğine saplarım, üf...
gördüğünüz grupları da yazın bari heyecan olsun...

ben mesela klara'nın bazı tavırlarından hoşlanmadığımı fark etmiştim ama onun sevdiği atıyorum süriyle forumda iletişim kurarım, ne bileyim hüma'nın yarışma sonrası hallerine çok anlam verememişimdir ama papatya'ya selam vermek de herhangi bir sorun göremiyorum, normal şeyler. .
bir gruba dahil olduğumdan değil kendi hissiyatlarımla ilerliyorum.
kaoslu bir konuyu nasıl ponçikleştirdim ama... havaya sallayıp atıp tutucaz zanneden erkekler ayağını denk alsın... :D

not: ismini verdiklerim rahatsız olursa silebilirim de allahın bildiği şeyleri kuldan saklamamak lazım diye düşünüyorum, bu aralar bi maneviyata mı yöneldim noldum ben... :D

aşırı ciddi konuştum, bana bi şeyler oluyor.
Ben yarışma sonrası banlanmıştım yalnız sanırım cümleni yanlış kurmuşsun. (: Yarışma sonrası bir tavrımı görmen bu yüzden imkansız.
Benim o ara bir tavrım vardı ama sana değildi, tamamen X ile yaşadığım anlaşmazlıktan dolayıydı (onaydı yani).
Bu konunun açılması beni rahatsız ediyor. O konu dışında ki her türlü düşünceni iyi veya kötü belirtebilirsin sorun yok.

Ha unutmadan bi ekleme daha yapayım;

Arkadan sallamadan, korkusuz, sorgusuz delikanlı gibi yüzüme karşı konuşabilen insanlarla çevriliyim. Hepsi biliyor kendini zaten burada tek tek yazmama gerek yok. Evet grup var. Gangstayız oğlummm boru mu????

Kendini mutlu hissettiğin yere aitsindir sonuçta değil mi? Hepinize kocaman kalp <3

@Hatem seni ayrıca yerim seni sinsi hınzır. Grupsuz gruplaşan ve her şeyi sızdırma yetisine sahip über yetenekli ve yakışıklı tosbikim benim <3

Arkadaşlar bagcilarin mossad'i der. Teşekkürler

Kaç kişi var ki gruplaşacaklar.

@Melodram tabi bana selam vereceksin senin için haberler paylaşıyorum engin bilgilerden faydalandiriyorum :d hem benim grubum yok gruplarda olmakta istemem aman. Ben haberimi paylaşır giderim shjsjsjks

Cahit Sıtki’nin degimiyle yolu yariladigimiz su gunlerde sanal bir olay icin en cok uzerine dusunup, kurgulayip en buyuk hayal kirikligi yasadigim sey su sansursuz geyik grubudur kesinlikle.

Forumun yas ortalamasi 30 vardir rahat, cogumuz kadayif olduk yani. Gruplasmanin temelinde dusunce farkliliklari yatar bunu ben cok normal karsilarim.

Sanal real farketmeksizin insanin bir durusu olmasi lazim bu gruplasma dedigimiz sey her neyse en buyuk sikinti yanlisi arkadas yaptiginda yanlis diyememek.

Galiz bir kufru dahi “ ama “ diyerek savunmak? Bilemiyorum Altan..

Biz burada elimizden geldigince nefret paratoneri olmaya calisiyoruz, gruplasmayi kiriyorsa bu ne mutlu.

Birde arkadasinin pesinden kilincini kusanan yigitler var, onlardanda bahsetmek lazim bir ara.

Ha herseye ragmen seviliyorsunuz o ayri.

Cahit Sıtki’nin degimiyle yolu yariladigimiz su gunlerde sanal bir olay icin en cok uzerine dusunup, kurgulayip en buyuk hayal kirikligi yasadigim sey su sansursuz geyik grubudur kesinlikle.

Forumun yas ortalamasi 30 vardir rahat, cogumuz kadayif olduk yani. Gruplasmanin temelinde dusunce farkliliklari yatar bunu ben cok normal karsilarim.

Sanal real farketmeksizin insanin bir durusu olmasi lazim bu gruplasma dedigimiz sey her neyse en buyuk sikinti yanlisi arkadas yaptiginda yanlis diyememek.

Galiz bir kufru dahi “ ama “ diyerek savunmak? Bilemiyorum Altan..

Biz burada elimizden geldigince nefret paratoneri olmaya calisiyoruz, gruplasmayi kiriyorsa bu ne mutlu.

Birde arkadasinin pesinden kilincini kusanan yigitler var, onlardanda bahsetmek lazim bir ara.

Ha herseye ragmen seviliyorsunuz o ayri.

Daha geniş seçeneklerle açalım Sansürsüz Geyik'i başkanım :)
Orada kimse banlanmadı hem.

Allahım kaos çok ani kesildi.. napsamm.. napsam..?

Ne güzel bi aralar sansürsüz forumumuz vardı ya. İçerisi ne güzel Ortadoğu gibiydi. Her türlü pislik iğrençlik vardı ama mutluyduk be... AB üyesi ülkelerin çifte standartlarını görmek zorunda kalmiyorduk... Hatta bize tiksinen gözlerle bakan ülkeler bile, Ortadoğu'ya karşı olanlar bile gizliden gizliye bizi izliyordu...

O günler geldi aklıma ): R.I.P
sansürsüz forumu ebu cehil finanse ediyordu adeta

Geri