Forumdaki Her Dişiye Mesaj Yazan Kullanıcı

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
Tüm karıların bana hasta olması tıynetimin 1 gereğidir, boş yapmayalım, tşk.

Bana da olmadı,neden olmadı lari misal ben şüşkoyum,ya sen??

sanırım benim de kaşım kalın...

Bu konuya benzer bir konu vardı bahane sözlükte. Sadece başlık kısmında salça olmak yazmıyordu. Ama aynı amacı güdüyor iki konuda.
Şmdi konuyu arayıp şey edemem üşeniyorum
Onun yerine nick versem?

Ama bazi kizlarimizin cok hoşuna gidiyor bu durum... bu kizlarimizida es gecmeyelim... ben gordukce uzuluyorum... oltasini bekleyen balik mi bunlar???

Aslında yorumumun altına bunu da yazacaktım da sonra dedim zaten erkekler bana düşman oldu burada,kadınları da kaybetmeyeyim ahaha
Evet bazılarının hoşuna gidiyor bilmiyor ki herkese aynı cümleleri kuruyorlar senin hiç farkın yok ama neyse susuyorum şimdilik

bir erkek forumda her kıza pm atıyorsa bilin ki o abazadır, mesajlarının bitmesini bekleyin. mesajları bitince gidin pm'nizi kapatın.

eğer pusuya yatmış ve siz forumda online olduğunuzda ortaya çıkınca mesaj atıyorsa bilin ki size yürüyordur.

eğer böyle komiklikler şakalar filan yaparak 2 3 mesaj atıp durup tekrar mesaj atıyorsa bilin ki o profesyonel çapkındır. merak etmeyin pm'nizi kapatsanız da o size ulaşır.

bu tarz erkekler hayatın her yerinde var. kayıtsız kalın kızlar o zaman bi problem olmuyor

allah belanızı vermesin, ben istifa ediyorum forumun sahibi bile bana bunu diyorsa.

hanımlar ben kime, hanginize yürüdüm allah aşkına bir çıkın söyleyin, destekleyin, beğenin şu mesajımı her beğeni, her yorum @X beyefendiye bir tokat olsun. ahaha.

yuruyen.jpg

Biraz rahat olunmalı bence buraya insanlar kafa dağıtmaya , gülmeye , paylaşmaya geliyor.
Bana da bunun aynısını söylemişti diyerek birbirinizi kıskanmayın bence.
Madem herkese aynı şeyi yapıyor umursamayın. Önemsemeyin. Siz de dalganıza bakın.
Ciddiye alıyorsanız sizde de sorun vardır :)))

Sonunda buldum bu konuyu. Heh. :p

Geri