Forumdaki Her Dişiye Mesaj Yazan Kullanıcı

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 189 gün önce görüldü
neden ifşa ettin ki, hoş muydu Almik
raporladım umarım banlanırsın, özel hayatı ifşadan R A P O R L A N D I N

Ovha sinirlendi bana sarıyor, GÖRÜYORSUNUZ....

dskajld güldüm
ovha kısmına güldüm kjsfd

SİNİRLENDİM EVET, BURADAN GİDİYORUM

BEN DE GİDİYORUM ama sinirlendiğim için değil sınav var ya

BAŞARILAR MİNNOŞ : *
neden bağırıyorum bilmiyorum

Mesaj atmaya üşeniyorum yoksa dişi mişi kaç kişi teker teker gelsinler

Bir kadının hemcinsine dişi demesi de ne bileyim .d

Hanımlar şimdi bayan mı diyeceğiz, kadın mı, dişi mi yoksa hanımefendi mi?

Bir kadının hemcinsine dişi demesi de ne bileyim .d

Hanımlar şimdi bayan mı diyeceğiz, kadın mı, dişi mi yoksa hanımefendi mi?

Sen bakma o tatlı su feministlerine. Bayan değil kadın derler. Ancak sevmedikleri hemcinslerine de demedikleri kalmaz. Daha tutarlı olanına denk gelmedim ben. :p

gideri var diye küvete bile yürüyecek italyan erkekleri gibidir bunlar. sözler aynı iltifatlar aynı sadece sarf ettiği sözlerin sahibi değişir peki sonuç ? ; elizabet.

Aze istedi açmayalım mı konuyu dskdls

forumsalda bundan bir tane vardı, herkes bilir. kimse ciddiye almazdı. jkdsaldj evet herkesin aklında bir isim belirdi.
burada rastlamadım.
gülümsetmek için çapkınlık üzerinden mizah yapanları ayrı tutuyorum, onlar var olsunlar. çok eğlenceliler.

Ahahah harikasın Larien!

Şimdi bu erkekler öncelikle ikiye ayrılır.
Biri saman altından su yürüten cinstendir. Forumda belli olmazlar, ama gözüne birini kestirdikleri an özel mesaj yağmuruna tutanlardır. Bordo berelidir bunlardan uzak durun,üzülürsünüz.
Diğer grup ise en ifrit olduğum belki de,zamanında kız hakkında bir ton laf söyleyip sonra konularda dibinden ayrılmayanlar.
Şeytan diyor ki tek tek isim ver ama ben kolay kolay hanımefendi çizgimden çıkmayı sevmem.
Yeni dişi üyelere yazanlara alıştık elbet,bunu mizahla harmayanlar da Larien'in dediği gibi okumak komik de oluyor güldürüyor ama ikili oynamayın,burada herkes birbirinin ne halt olduğunu bilirler açık açık birilerine salça olmak mı? Bu hangi ülkenin adeti bebeğim...

Geri