Forumdaki en güzel kızlar Top5

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Görmediğim için bir şey diyemem kardeşim.
bak bu bildirim geldi mesela demin içinden geçeni söylüyor konusunda yazımı alintilamistin o bildirim gelmemisti ama bu konuda geldi sana zahmet sadece nickimi etiketleyip mesaj yazarmisin

malumatfurus ciddi anlamda güzel ayrica sempatik komik eglenceli biri

bak bu bildirim geldi mesela demin içinden geçeni söylüyor konusunda yazımı alintilamistin o bildirim gelmemisti ama bu konuda geldi sana zahmet sadece nickimi etiketleyip mesaj yazarmisin

malumatfurus ciddi anlamda güzel ayrica sempatik komik eglenceli biri
@different aslında beni alıntıladıklarında bile geliyor bildirim. Sende niye böyle oluyor bilemedim.
Kadınlar konusunda beni Serçe yani @? ona sorabilirsin. Sonuçta benim kadınlar konusunda nasıl biri olduğumu o biliyor :)

Dediğin kişiyi de görmediğim ve konuşmadığım için çok bir şey diyemeyeceğim ama görüş bakımından objektif olduğunu düşündüğüm birisin. Öyle diyorsan mutlaka öyledir. Benim güzellik anlayışım biraz farklı. Hatta şöyle diyeyim herkesin güzel dediklerine ben ortalama diyebiliyorum :).

Güzellik göreceli tabi bro haklısın.

yazımı alıntılama sadece nickimi etiketlermisin sana zahmet bakalım nick etiketlenme bildirimi alabilecekmiyim

alıntı bildirimi aldım cunki deneyelim bi :)

bildirim aldım inanilmaz gerçekten
ama icinden geceni soyluyor konusunda hicbir türlü bildirim alamiyorum. s
Sende içinden konuşma dışından konuş. Hep iç sesi mi dinleyeceksin? Bak DAEŞ militanlarına, İstanbul'u alacağız diye diye İstanbul'a girdiler daha Tuzla'dan girdiklerinde Cihangir'e gelmeden kötü yola düştüler.

İç sesi dinleme yani :D

@Nilda hoş geldin, seni görmek güzel. Ne güzel burnun var senin öyle ya :)
Ben güzelden anlarım..

kendisiyle konusmadigimiz için isim vermem etik olmaz.

daha önce bu yazıldı mı bilmiyorum ama ;

kızlar top kaçtasınız
gelin şuraya yazın
insan merak ediyor

Geri