Forumdaki en güzel kızlar Top5

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Çok uzadı bu mevzu.
Noktayı koyuyorum voltanızı alın..
Tap 5'5 LUPE yazıyorum.
çünkü: OLAĞANÜSTÜYÜM, EFSANEYİM, BEBEK GİBİYİM, TAŞ GİBİYİM, MUADİLİM YOK!
Bunu yazdık diye de yürümeyin, beni de germeyin. Bu konuda anlaştık varsayıyorum.
Bu arada zirve yerimse suç benim mi.D

Babayiğitler.... Top 5 Man başlığında buluşalım hadi bakalım....

maşallah çok güçlü bir yükseliş, bu güçlü yükseliş nezdinde guxlerimizi birleştirmeyi oneriyorum.
ortaya çok fantastik şeyler çıkacağını düşünüyorum

güzellik yarışması var diye geldim ama herkes kendine göre birilerini yazmış

A haberde bari çıksa adaylar

Şöyle bi baktım yorumlara da @İnanna yok.
yazılmamış olması forumun zevksizliğini gösteriyor bence

Bu konuyu okuyunca aklıma 1968'de bir grup feminist kadının Miss Amerika Güzellik yarışmasını protesto etmesi geldi. Aslında gerçek olmayan tamamen moda kisvesine uydurmak maksatlı, erkeğin gözüne hitap ettikçe güzellik sanılan bir yarışmaydı ne de olsa. Biraz da kadınları güzel-çirkin ya da göze hitap eden-etmeyen olarak kategorize ediyordu. Hatta hayvanların açık arttırma yoluyla satılmasına benzetme yapmış ve protestoda bir koyuna Miss Amerika tacı giydirilmişti.
Velhasıl hepimiz güzeliz.

Ben Melis`in bir resmini gördüm anlıkta çok çıtıpıtı hoş duyuruyordu :d

Hiç bir şey sırtını dönüpte bakılacak kadar önemli değildir aslında!Ne güzel bir araba,nede alımlı bir kadın..

Oraya ilk sıraya @Publisher i yazalım.
Evet yanlış görmediniz.
Esmer birini ilk sıraya yazdım.
Evet evet publis evet eminim.

Bence daha sosyal bir dayanışma aktivitesi yapabiliriz. Yalçın Çakır ile Talkshow gibi forumun en çirkinlerini bulalım. Aramızda para toplayıp gönderelim estetikçiye. Burun, kafa, kol, diş, yanaklar Allah ne verdiyse kaportayı düzeltsin, ufak da cila atsın göndersin bize.

Doruk Yankı'nın doğmasına 1 ay kaldı :( hormonlarım savaş halinde kendimi bazen çok güzel hissediyorum bazen çok karışığım:))))teşekkür ederim Run beycim her zaman çok kibarsınız..... @yoSun canımcım gaza gelip yükledim sen üç beş saat sonra mesajımı siler misin noluuur:))))eşim çok hoşlanmıyor resim şeyttirmemden plizzz beybim
Resimdeki siz misiniz?

Geri