forumdaki dedikodu kazaninda neler oluyor herkes itiraflarini yazsin

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3321 gün önce görüldü
Artik açiklama getirin gencler bu başlik altında her şeyi itiraf edin.s

Kim kimin dedikodusunu yapıyormuş,ben hep herşeye geç kalıyorum :T:
Asan kesen yiyişen barışan ayrılan çok hızlılar.

ZiFiR dedikodumu yapan sen ol :p senden zarar gelmez eheheh
bende senin yapıyorum :D

Uzaktan bakınca kavram kargaşası oluyor hiçbişe anlaşılmıyormuş, eskiden bilirdim :T:

ben evliymişim ikide çocuğum varmış ya la : ))

Yine herkes ak kaşığımı oynuyor yoksa.. :D Kaçıncı perde kaçıncı bölüm bir ara hatırlatın kaçırdığımız bölümleri izleyelim..

benim arkamdan ne diorlar o konuda hala bir bilgim yok .s

Benzer konu bahane sözlükte olduğu için konuda da alıntılar çok olduğundan konu sebest kürsüye taşınmıştır

Ben dedikodu sevmem bilen bilir ama nedense benim için dönen dedikodu nun haddi hesabı yoktur.
Böyle bi konu var madem cevap yazma hakimi kullanıyorum.
Bir grup var gerçi kim olduklarını bilmem hiç zor değil olan olmayan her şeyi samimi oldukları herkesle paylaşıyorlar. Insanlar in kafasında hemen birsey oluşuyor çünkü forrumda kimse ile bi sorunum yok iken çoğu kişinin tavirli davranışına laf sokmasina maruz kaldım. :)

Neyse diyorum hala da boş insanlar . Yapacak işi olmayan yada hayatı boş olan insanlar kafalarında kurdukları dünya da yaşamaya devam etsinler.
Ama bana da uzak olsunlar. Bunu kocaman bir ego ile değil bi takım laflar maruz kalan biri olarak yazıyorum.

bu konuların kaynağı kimdir nedir bilmiyorum lakin bana dokunana kadar hiç bilmezdim böyle bir durum olduğunu.

Kulağa geldiği kadarıyla da anlatıyım artık nerden ne şekilde çıkmışsa, soğuk kahve, müeddeb, farah, maria, gazel ve hatırlayamadığım birkaç tane daha kimseyle ismim çıkmış ve çıkması bi yana gerçek gibi inanmışlar birde bunu çıkartanlar (: Ayrıyetten böyle bir durumun söz konusu bir kenara daha da ileri saçmalıklar çıkmış. Onarı söyleyemiyoruz rtükten dolayı.

hadi beni geçtim kimin kuyruğuna bastık bilmem de bazı arkadaşlarımızında aynı muhabbetler üzerinden isimlerinin dillenmesi şaçma olmaya başladı. Hayır belki laf takılmaması gereken bir durum ama sonuçta takan ve uzaklaşan da var.

falan fistan neyse. bildiklerim bu kadar.

Hayatlarında hiç bir erkekle dost kalamamış tiplerin ortalıkta dolaşmasından mütevellittir bu.Konuştuğum her kişiyle gerek alenen-gerekse dolaylı sevgili moduna sokulmuşluğum vardır.Tabii bizim gönlümüz yol geçen hanı,o yüzden bunu söyleme hakları var ya hadsizlerin.İşin komiği de hani madem bu kadar tükaka insanlarız ne diye adımızı dilinizden düşürmezsiniz.İnsanların içine fitne,fesat ve güvensizlik sokmaktan başka bir işe yaramıyorlar.Bu tipler yüzünden hayatımdan iki insan kayıp gitti,sırf sürekli sevgili misiniz sorularından ötürü.Mesafemi koydum sonuç,bitti arkadaşlığımız.İnsan ister istemez yıpranıyor ve karşısındakine yansıtıyor.Şimdi münasip yerlerine kına yakabilirler.
Haa unutmadan ben yine o insanların tırnağını kimseye değişmem.

bu dedikoduları kim çıkarıyor isim verin !! foruma biraz hareketlilik katın.
çekirdeğimle beraber takipteyim.

Oha konu almus gitmiş:d takipteyim

Geri